Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť TP-Link, popredný svetový dodávateľ sieťových produktov a zariadení pre inteligentnú domácnosť, predstavuje na trhu novinku v podobe AV600 Powerline Wi-Fi sady TL-WPA4226 KIT, ktorá ľahko jediným dotykom rozšíri dosah vašej domácej Wi-Fi siete. A to pod jedným názvom (SSID) a heslom.

Dáta šírené elektrickými rozvodmi jednoducho a rýchlo

Nová sada dokáže šíriť dátové pripojenie prostredníctvom rozvodov elektrickej energie. Výhodou je v tomto smere funkcia automatickej synchronizácie Wi-Fi, vďaka ktorej je nastavenie powerline sady jednoduché a intuitívne. Stačí stlačiť dedikované tlačidlo Wi-Fi Clone a SSID siete aj heslo sa automaticky skopírujú z vášho existujúceho routera. Ďalšia funkcia s názvom Wi-Fi Move tak automaticky synchronizuje všetky zmeny nastavenia v rámci siete.

Vďaka powerline rozšírite sieť do všetkých kútov domácnosti

Powerline set podporuje pokročilý štandard HomePlug AV2, ktorý zaisťuje stabilný, vysokorýchlostný prenos dát až do rýchlosti 600 Mb/s a ​​vzdialenosti 300 metrov. Vďaka tomu tak svoju Wi-Fi sieť môžete rozšíriť do všetkých kútov domácnosti, aspoň teda do tých, v ktorých máte elektrickú zásuvku. Vďaka powerline technológii tak dosah vašej Wi-Fi siete nebude už nikdy obmedzený dosahom vášho routera.

O elektrickú zásuvku neprídete

Súčasťou adaptéru TL-PA4020P je tiež integrovaná elektrická zásuvka, do ktorej môžete pripojiť ďalšie elektrické zariadenie. Adaptér tak neblokuje zásuvky, ktoré sú na mnohých miestach domácnosti drahocenným „tovarom“, najmä tam, kde ste si elektrické rozvody nemohli naplánovať sami.

Jednoduché zapojenie typu Plug and Play

Powerline sadu TP-Link TL-WPA4226 KIT zapojíte do existujúcej siete veľmi jednoducho, a to formou Plug and Play. Najprv stačí do elektrickej siete a prostredníctvom ethernetového káblu aj k routeru pripojiť adaptér TL-PA4020P. Následne do ktorejkoľvek požadovanej elektrickej zásuvky (samozrejme na rovnakom elektrickom okruhu) pripojíte aj druhý z adaptérov, TL-WPA4220. Po stlačení dedikovaného tlačidla Pair, teda spárovať, je bezpečná vysokorýchlostná a bezdrôtová sieť nastavená.

Správa adaptérov cez smartphone

Svoje powerline adaptéry môžete vďaka aplikácii tpPLC Utility a tpPLC jednoducho spravovať priamo ze svojho inteligentného mobilného telefónu. Napríklad tu nastavíte rozvrh pre dostupnosť Wi-Fi alebo vypnete a zapnete LED kontrolky na zariadeniach. Stačí si stiahnuť príslušnú aplikáciu pre platformy iOS nebo Android, prípadne nástroj tpPLC pre PC.

Kľúčové vlastnosti TL-WPA4226 KIT:

  • Rozšírenie dosahu jedným dotykom – Wi-Fi klonovacie tlačidlo zjednodušuje nastavenie vašej jednotnej domácej Wi-Fi siete.
  • Standard HomePlug AV2 poskytuje až 600Mbps vysokorýchlostný prenos dát po existujúcej elektrickej sieti, ideálny pre HD a 3D streaming videa a online hranie hier.
  • Dostaňte 300Mbps bezdrôtové pripojenie do predtým ťažko pripojiteľných miest u vás doma alebo v kancelárii.
  • Integrovaná elektrická zásuvka, takže žiadne pripojenie k elektrike nepríde nazmar.

Viac informácií o produkte 

 

Značky: