Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť TP-LINK uvádza na slovenský trh bezdrôtový prijímač hudby s označením HA100 určený na prenos zvuku zo zariadení vybavených rozhraním Bluetooth alebo NFC, napr. mobilných telefónov, do ľubovoľného audio systému.

Dobré počúvanie zo všetkých zariadení

Prenosné zariadenia sa obvykle nemôžu pochváliť kvalitnou hlasitou reprodukciou hudby ani dostatočným výkonom pre ozvučenie celej miestnosti. Bezdrôtový prijímač hudby HA100 tento nedostatok odstraňuje. Umožňuje rozšíriť ľubovoľný audio systém alebo prenosný reproduktor o možnosť bezdrôtového prenosu zvuku pomocou rozhrania Bluetooth z počítačov, mobilných telefónov, tabletov a iných zariadení. Jeho nespornou výhodou je aj možnosť ovládať prehrávanie na diaľku priamo zo zdrojového zariadenia, a to až na vzdialenosť 20 metrov.

Prijímač HA100 je možné pripojiť k akémukoľvek audio systému vybavenému vstupným konektorom jack 3,5 mm alebo párom konektorov RCA (Cinch). Kompatibilný je so všetkými zdrojovými zariadeniami, ktoré podporujú Bluetooth profil A2DP pre bezdrôtový prenos stereo zvuku. Párovanie je veľmi jednoduché tiež u prístrojov vybavených funkciou NFC, kde stačí obe zariadenia k sebe priložiť či tesne priblížiť.

Prijímač hudby TP-LINK HA100 je už k dispozícii v predajnej sieti partnerov spoločnosti TP-LINK, a to za odporúčanú koncovú cenu 22,87 EUR vrátane DPH.
Kľúčové vlastnosti:

  • Bezdrôtové streamovanie hudby z inteligentných telefónov a tabletov do akéhokoľvek audio systému
  • Dosah až 20 metrov
  • Pripojenie cez Bluetooth 4.1 profilom A2DP alebo pomocou NFC
  • Štandardný stereo konektor jack 3,5 mm alebo RCA (Cinch)
  • Pamäť pre opakované automatické párovanie až s 8 zariadeniami
  • Napájanie pomocou štandardného USB konektoru

Technické špecifikácie:

HARDVÉROVÉ VLASTNOSTI
NapájanieUSB 5V / 1A
Rozmery (š x h x v)66,5 x 60,5 x18,5 mm
BEZDRÔTOVÉ FUNKCIE
Dosah Bluetooth20 metrov
Verzia Bluetooth4.1
OSTATNÉ
Obsah baleniahudobný prijímač Bluetooth, napájací zdroj, audio kábel s konektormi jack 3,5 mm, audio kábel jack 3,5 mm/RCA, známka NFC, stručná inštalačná príručka
Rozmery balenia135 x 95 x 70 mm

Značky: