Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Prvá technológia svojho druhu na svete kombinuje pokrytie celej domácnosti Wi-Fi 6 mesh systémom a hlasového ovládania pomocou Amazon Alexa.

Spoločnosť TP-Link, popredný svetový dodávateľ sieťových produktov a zariadení pre inteligentnú domácnosť, dnes oslavuje uvedenie prvého meshového Wi-Fi 6 systému na svete s integrovaným riešením Alexa, ktorý nesie názov Deco Voice X20. Vďaka vynikajúcemu dizajnu produktu a skvelým výhodám pre užívateľov získal Deco Voice X20 a TP-Link ocenenie CES 2021 Innovation Awards Honoree.

Deco Voice X20 tvorí Wi-Fi 6 mesh systém s možnosťou ovládania pomocou vstavanej Alexy. Cieľom je ponúknuť zákazníkom kompletné domáce vysokorýchlostné Wi-Fi s hlasovým ovládaním, vrátane skvelé technológie Mesh.

Vďaka vstavanej službe Alexa môžu zákazníci spravovať všetky aspekty svojej inteligentnej domácnosti bez nutnosti samostatného inteligentného reproduktora. Mesh Wi-Fi systém umožní zákazníkom prehrávať zvuk medzi jednotlivými Deco jednotkami, posilní Wi-Fi a akustické zážitky v rámci celej domácnosti.

Spoločnosť TP-Link neúnavne pracovala na kombinovaní inteligentných domácich a meshových Wi-Fi zariadení. Integrácia IoT a Wi-Fi poskytne našim zákazníkom ďalšie výhody,“ povedal Pingji Li, generálny manažér a viceprezident spoločností TP-Link Consumer a Enterprise BU. „Spoločnosť TP-Link sa zaviazala poskytovať užívateľom bezproblémové pokrytie a vylepšovať riadenie ich inteligentných domácností. Model Deco Voice sme vyvinuli, aby sme preskúmali budúcnosť bývania v inteligentnej domácnosti. Prinášame tak integrovanú správu IoT, inteligentné ovládanie, pripojenie k celej domácej sieti a jej maximálne zabezpečenie.

Deco Voice X20 disponuje technológiou Wi-Fi 6, ktorá poskytuje vyššie rýchlosti Wi-Fi, silnejší signál a väčšiu kapacitu pripojenia. Rýchla Wi-Fi 6 umožňuje prevádzkovanie aktivít náročných na šírku pásma, ako sú streamovanie v Ultra-HD rozlíšení, videohovory a streamovanie cloudových hier. Technológia OFDM podstatne zlepšuje schopnosť podporovať viac zariadení v sieti. Systém Deco Voice X20 poskytuje pokrytie Wi-Fi až na 370 metrov štvorcových (s dvoma jednotkami), silnejší signál s vylepšenými funkciami BSS coloring a modelovanie vysielacieho lúča.

Vstavaná Alexa poskytuje ovládanie zvuku a hlasu z jedného kúta do druhého spoločne s pokrytím celej domácej Wi-Fi. Deco Voice premení váš dom v inteligentný a umožní vám spravovať pripojiteľné zariadenia, získať aktuálne počasie, vykonávať zmeny v rozvrhu, prehrávať vaše obľúbené zoznamy skladieb a ďalšie. Stačí sa opýtať Alexy.

Deco Voice X20 spolupracuje bez problémov s ďalšími produktami a jednotkami Deco s podporou riešenia Alexa. Podpora volania, správ a oznámení tak umožňuje zákazníkom jednoducho chatovať s priateľmi alebo dať rodine vedieť, že večera je pripravená.

Technológia TP-Link Mesh zoskupuje Deco Voice X20 s ďalšími jednotkami Deco do jednotnej siete. Zaistí tak všetky sieťové potreby pre kompletné pokrytie požadovaného priestoru, stabilné pripojenie pre viac zariadení a vysokú rýchlosť siete. Deco Voice X20 tiež zohľadňuje mnoho scenárov inteligentných domácností v budúcnosti. Integrovaný inteligentný reproduktor v každej jednotke Deco sa vzájomne synchronizuje, aby poskytoval pokrytie Wi-Fi a hlasové ovládanie z jedného kúta do druhého.

Alexa umožňuje správu zariadenia TP-Link Kasa a Tapo a mnohých ďalších inteligentných domácich produktov s podporou Alexa. So všetkými týmito funkciami je Deco Voice X20 optimálnou voľbou pre zákazníkov, ktorí hľadajú skvelé online zážitky alebo nadšencov do inteligentných domov a ďalších technológií meniacich život.

Vlastnosti Deco Voice X20:

  • Super rýchle Wi-Fi 6: 1201 Mb/s (5 GHz) + 574 Mb/s (2.4 GHz).
  • Technológia TP-Link Mesh: Prechádzajte svojím domovom a zostaňte pripojení tými najrýchlejšími možnými rýchlosťami.
  • Integrovaná Alexa: Prijmite inteligentnejší domov s komplexným domácim hlasovým ovládaním cez službu Amazon Alexa.
  • Integrovaný chytrý reproduktor: Podporuje populárneho poskytovateľa hudby naprieč vaším domom s prémiovým zvukom.
  • TP-Link HomeShield: Poskytuje spoľahlivú ochranu IoT, robustnú rodičovskú kontrolu a komplexné správy o stave bezpečnosti.
  • Plne gigabitový ethernet: 2× gigabitové WAN/LAN ethernetové porty na jednotku Deco Voice poskytujú rýchle pripojenie po kábli.
  • Nastavenie jednoduchšie, než kedykoľvek predtým: Mobilná aplikácia Deco vás prevedie nastavením krok za krokom.
  • Spolupracuje so všetkými modelmi Deco: Kompatibilný so všetkými modelmi Deco, aby tak spoločne formovali jednotnú mesh sieť v celej domácnosti.

Zdroj: TP-Link

Viac informácii o produkte nájdete na virtuálnom stánku spoločnosti TP-Link v rámci veľtrhu CES 2021 tu:
https://www.tp-link.com/cz/exhibition/ces/virtual-exhibition/#mainhall

Značky: