Slúchadlá Trust Crystal sú in-ear slúchadlá oživené kryštálmi.

Výrobca tak z na pohľad bežných slúchadiel spravil efektnejší produkt. Zaujme však nielen Swarovski sklom, ale aj ďalšími parametrami. Napríklad 120 mm dlhým káblom. Kto počúva hudbu a má telefón vo vrecku od nohavíc vie, že každý centimeter dĺžky kábla sa počíta.

Slúchadlá sa dajú použiť aj na telefonovanie. Na kábli majú mikrofón a tlačidlo na prijatie/ukončenie hovoru. Fungujú aj na pozastavenie prehrávanej hudby. Mušle majú 10 mm budiacu jednotku so schopnosťou reprodukovať frekvenčný rozsah 20 ÷ 20 000 Hz. Sú malé a kompaktné a vážia len 20 gramov. Pogumovanie kábla neprenáša veľkú interferenciu z oblečenia do slúchadiel.

Kvalitou hudby nás príjemne prekvapili. Faktom je, že toto nie sú najlacnejšie slúchadlá a tento cenový segment už má čo ponúknuť. Silné a dynamické basy síce mierne zakrývali vysoké tóny a hlasy tak neboli také zreteľné. Stredy boli veľmi dobre počuť. V balení sú tri veľkosti návlekov.

Cena: 17,99 EUR
Zapožičal: Trust

Tento článok vyšiel aj v tlačenom marcovom vydaní TOUCHIT č. 3/2017, preto sa niektoré skutočnosti uvedené v článku, môžu odlišovať oproti aktuálnemu dátumu publikovania.

Značky:

Michal Reiter

Michal Reiter
Publikujem o dianí na internete, súkromí, bezpečnosti a testujem notebooky, smartfóny, audio produkty a ďalšie gadgety.