Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Nová cestovná myš Trust Puck je ultratenká, vojde sa do každej cestovnej tašky a vďaka vstavanej nabíjacej batérii šetrí životné prostredie. Pri práci s ňou navyše budete úplne ticho – ako myška.

Trust Puck – ultraľahká myš s dobíjacou batériou

Myš Trust Puck je vhodná pre ľudí, ktorí sa často presúvajú. Je hrubá iba 27 mm, takže sa vojde aj do menšieho vrecka, príručnej tašky či kabelky. Myš Trust Puck má duálne bezdrôtové pripojenie – buď pomocou vloženého WiFi dongle alebo cez Bluetooth. Dongle (USB micro prijímač) je tak možné ponechať zasunutý v stolnom počítači a na cestách s notebookom využívať Bluetooth pripojenie.

Tlačidlá myši tzv. Silent click pri stlačení nevydávajú žiadny počuteľný zvuk. Myš je tak vhodná do pracovného prostredia zdieľaného s viacerými ľuďmi aj do tichých študovní.

Vďaka zabudovanej dobíjacej batérii Trust Puck šetrí životné prostredie aj peňaženku. Na jedno nabitie vydrží desiatky hodín práce. Keď je batéria takmer vybitá, začne myš jemným svetelným signálom oznamovať potrebi nabitia. To prebieha cez USB-C kábel (v balení). Ergonomicky je myš Trust Puck vhodná pre pravákov aj ľavákov, je kompatibilná so zariadeniami so systémom Windows aj MacOS a umožňuje nastaviť DPI od 800 do 1600.

Na slovenskom trhu sa Trust Puck predáva v čiernom, modrom a ružovom vyhotovení za maloobchodnú cenu 19,99 eur.

Značky: