Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Trust, výrobca praktických digitálnych doplnkov pre stolové počítače, notebooky, tablety a smartfóny, uvádza na trh nové modely kancelárskych myší. Tie majú svojim užívateľom maximálne spríjemniť dlhotrvajúcu prácu pri počítači. Ergonomické a dobíjacie modely bez nutnosti výmeny batérií tak v dlhodobom horizonte šetria nielen telo, ale aj peňaženku.

Ozaa Rechargeable Wireless

Bezdrôtová optická myš Ozaa je ergonomicky prispôsobená pre pravákov. V jej výbave je 6 tlačidiel s tichým chodom a dve scrollovacie kolieska – jedno klasicky zhora pre ukazovák a druhé z ľavej strany na použitie palca a pohyb na obrazovke zľava doprava. Myš umožňuje nastavenie jemnosti v rozsahu 800 až 2 400 DPI a je vybavená integrovaným akumulátorom, ktorý možno jednoducho dobiť pomocou štandardného Micro USB kábla. Praktický je aj ukazovateľ vybitia batérie a tlačidlo on/off pre šetrenie energie, pokiaľ práve nepracujete. Dosah bezdrôtovej myši je 10 m a k počítaču sa pripája pomocou USB dongle.

Na slovenskom trhu je myš Ozaa Rechargeable v predaji za maloobchodnú cenu 47 eur v troch farebných variantoch – biela, čierna a zeleno- modrá.

 FYDA Rechargeable Wireless

 Bezdrôtový variant optickej myši Fyda je vybavený 6 tlačidlami a je vhodný pre pravákov. Má ergonomický tvar a vyhovie najmä užívateľom, ktorí majú radi väčšie veľkosti myší. Umožňuje nastavenie jemnosti v rozsahu 800 až 2 400 DPI. Má klasické scrollovacie koliesko a je vybavená akumulátorom, ktorý možno jednoducho dobiť pomocou štandardného Micro USB kábla. Myš má tlačidlo on/off na spodnej strane. Dosah bezdrôtovej myši je 10 m a k počítaču sa pripája pomocou USB dongle.

Na slovenskom trhu je myš FYDA Wireless v predaji za maloobchodnú cenu 22 eur v čiernom prevedení.

FYDA Wired

Drôtová myš Fyda so 6 tlačidlami je vhodná pre pravákov. Má ergonomický tvar, možné nastavenie jemnosti v rozsahu 600 až 5 000 DPI a klasické scrollovacie koliesko. K počítaču sa pripája pomocou 1,5 m dlhého USB kábla.

Na slovenskom trhu je v predaji za maloobchodnú cenu 19 eur v čiernom prevedení.

ZAYA Rechargeable Wireless

Bezdrôtová optická myš Zaya je symetricky prispôsobená na univerzálne použitie pravákov aj ľavákov. V jej výbave sú 4 tlačidlá a scrollovacie koliesko. Myš umožňuje nastavenie jemnosti v rozsahu 800 až 1 600 DPI a je vybavená integrovaným akumulátorom, ktorý možno jednoducho dobiť pomocou USB-C kábla, ktorý je súčasťou balenia. Dosah bezdrôtovej myši je 10 m a k počítaču sa pripája pomocou USB dongle. Tlačidlo na vypnutie myši On / Off je na zadnej strane.

Na slovenskom trhu je myš ZAYA Rechargeable v predaji za maloobchodnú cenu 19 eur v čiernom, červenom a modrom prevedení.

 

 

Značky: