Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Novinkou v kategórii True Wireless slúchadiel sú tri modely od značky Trust. Bluetooth slúchadlá Trust Nika Compact vydržia na jedno nabitie 8 hodín a vďaka dobíjaciemu cestovnému puzdru sa doba prehrávania predĺži až na 18 hodín. Druhou novinkou je subtílnejší model Trust Nika Touch, ktorý na jedno nabitie vydrží hrať 6 hodín a po dobití z cestovného puzdra ponúkne ďalších 10 hodín počúvania. Posledným predstaveným modelom sú slúchadlá Trust Primo Touch. Tie oslovia najmä svojou kompaktnosťou spolu s nízkou obstarávacou cenou.

Trust Nika Compact

S kompaktnými Bluetooth slúchadlami Trust Nika Compact spoznáte slobodu počúvania s výdržou až 18 hodín vďaka dobíjaciemu cestovnému puzdru. Slúchadlá ponúkajú kvalitné spracovanie a vynikajúcu ergonómiu pre pohodlné nosenie po celý deň. O kvalitný výstup sa starajú 10 mm meniče s frekvenčným rozsahom 20-20 000 Hz, ktoré poslucháčovi poskytnú realistický zvuk s hlbokými basmi. Nechýba ani intuitívne dotykové ovládanie a vstavaný mikrofón pre handsfree hovory.

O spojenie s chytrým zariadením sa stará Bluetooth 5.0. Dobíjacie puzdro má navyše funkciu powerbanky, a tak môže v prípade potreby poslúžiť aj k čiastočnému dobitiu iného zariadenia.

Na slovenskom trhu sú slúchadlá Trust Nika Compact v predaji za maloobchodnú cenu 34,90 eur v štyroch farbách – bielej, čiernej, mentolovo zelenej a ružovej.

Trust Nika Touch

Hlavnými atribútmi bezdrôtových slúchadiel Trust Nika Touch sú štýlovosť a slušný výkon. Ich bohaté tóny majú na starosti 10 mm meniče s frekvenčným rozsahom 20-20 000 Hz a citlivosťou 96 dB. Vďaka zabudovanému mikrofónu poslúžia slúchadlá aj ako handsfree. O bezdrôtový prenos zvuku na vzdialenosť 10 m od chytrého zariadenia sa stará technológia Bluetooth 5.0.

Kompaktné prenosné puzdro zaručuje ochranu slúchadiel proti poškriabaniu alebo prachu. Navyše plní funkciu powerbanky, „štuple“ uložíte na miesto a kapacita nabitia sa zvyšuje o ďalšie hodiny. Pri štandardnom nabíjaní je doba prehrávania až 6 hodín a ďalších 10 hodín pri dobití v puzdre.

Na slovenskom trhu sú slúchadlá Trust Nika Touch v predaji za maloobchodnú cenu 30,90 eur v štyroch farbách – bielej, čiernej, mentolovo zelenej a ružovej.

Trust Primo Touch

Poslednou novinkou z ponuky True Wireless slúchadiel sú malé a subtílne slúchadlá Trust Primo Touch. Pri štandardnom nabíjaní je doba prehrávania 4 hodiny a celková doba prehrávania je pri započítaní kapacity dobíjacieho puzdra 10 hodín. Slúchadlá majú zabudovaný mikrofón, prenos hudby prebieha pomocou technológie Bluetooth 5.0 a majú dosah až 10 m. Zvuk majú na starosti 10 mm meniče s frekvenčným rozsahom 20-20 000 Hz a citlivosťou 95 dB.

Na slovenskom trhu sú slúchadlá Trust Primo Touch v predaji  za maloobchodnú cenu 19.90 eur v štyroch farbách – bielej, čiernej, mätovej a ružovej.

Značky: