Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Značka Trust uviedla na  slovenský trh netradičnú gamingovú myš Morfix s výmennými panelmi. Hráči si tak môžu v okamihu prispôsobiť svoje herné príslušenstvo podľa hry, ktorú práve hrajú. Ľavý výmenný bočný panel ponúka tri alebo deväť programovateľných tlačidiel. Rovnako tak možno na myši vymeniť aj pravý bočný grip v oblasti malíčka. Hráč si tak môže prispôsobiť svoju myš pre maximálne pohodlie

Trust GXT 970 Morfix

Optická myš Morfix je určená pre pravákov a jej citlivosť možno nastaviť na škále od 800 do 10 000 dpi. K počítaču s operačným systémom Windows sa pripája pleteným USB-A 2.0 káblom, na hornej strane sú klasické dve  tlačidlá, scrollovacie koliesko a tlačidlá nastavenia DPI.

To, čo robí Morfix výnimočným, nájdete na ľavej stene myši. V priestore palca nie sú umiestnené štandardné tlačidlá, ale magnetický výmenný bočný panel. V balení nájdete dva výmenné panely ovládania palcom – s tromi a deviatimi tlačidlami. Podobnú variabilitu ponúka aj pravá strana myši, kde možno dvoma rôznymi magnetickými panelmi upraviť grip myši v priestore malíčka.

Súčasťou balenia je aj softvér, ktorým možno naprogramovať všetkých 14 tlačidiel (pri zapojení 9-tlačidlového panela), farbu podsvietenia myši a nastaviť makrá až na 168 rôznych akcií. Samozrejmosťou sú aj herné profily s rôznymi nastaveniami.

Myš Morfix uvítajú hráči strieľačiek, MOBA hier ako League of Legends alebo Dota 2, obľúbených battle royale Fortnite, Call of Duty: Warzone alebo PlayerUnknown ‚s Battlegrounds. Myš si obľúbia aj hráči klasických RTS, teda stratégií v reálnom čase, ktorým nedávno vyšiel trebárs dlho očakávaný herný titul Iron Harvest alebo aktuálne Age of Empires III: Definitive Edition. A samozrejme, ideálnou výbavou je aj pre žáner MMORPG, kedy hráči World of Warcraft, Final Fantasy XIV alebo The Elder Scrolls Online uvítajú vďaka 9-tlačidlovému panelu okamžitý prístup k zbraniam alebo akčným kombám.

Na slovenskom trhu je myš Trust GXT 970 Morfix v predaji za maloobchodnú cenu 47,90 eur.

Značky: