Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Hranie počítačových hier získa poriadne „grády“, keď blikanie obrazovky monitora doplní silný zvuk. Trust uvádza na slovenský trh nové audio, ktoré kvalitným zvukom doplní telefón, tablet, televízor alebo počítač.

Efekty ostré ako svetelný meč Star Wars

Vychutnať si každučký zvukový detail tak, ako mali tvorcovia hier v úmysle, pomáha dvojica nových PC stereo reproduktorov Trust GXT Zoxa RGB Illuminated Speaker Set. Zaujmú už na prvý pohľad ostro rezanými hranami so zabudovanou svetelnou lištou pre šesť módov RGB podsvietenia. Štvorcové tlačidlá pre úpravu hlasitosti aj okamžité stlmenie sú na dosah, rovnako ako tlačidlo ON / OFF – hoci reproduktory automaticky „ožívajú“ už pri zapnutí počítača. Výkon, ktorý majú v špičke 12 wattov a 6 wattov (RMS) je plne dostačujúci. Reproduktory nemusia byť zapojené do elektrickej zásuvky, ale vystačí im prepojenie s PC prostredníctvom napájacieho USB kábla a audio jacku 3,5 mm.

Odporúčaná maloobchodná cena 29,99 eur

Rytmus v dlhom tele

Minireproduktory v notebooku vystačia pri obmedzenom rozpočte, no ten, kto to s počítačovou zábavou myslí vážne, potrebuje výkonnejší soundbar. Novinkou na trhu je Trust GXT Thorne RGB Illuminated Soundbar s nastaviteľným RGB podsvietením. Trust GXT Thorne je podlhovastý, lesklý model s dĺžkou 40 cm, ktorý pristane každému pracovnému stolu. Okrem toho ho možno zavesiť alebo položiť pod televízor, s ktorým ho možno prepojiť. Dva reproduktory so silou 12 W zvyšujú intenzitu zážitku a realistický dojem z vizuálnej zábavy či hier. Ovládanie hlasitosti je intuitívne vďaka veľkému tlačidlu uprostred tela prístroja, ktoré stačí prepojiť s príslušným zariadením cez audio kábel. Napájanie potom prebieha cez USB.

Odporúčaná maloobchodná cena 39,99 eur.

Domáce audio s káblami aj bez drôtov

Naozaj masívny a bohatý zvukový dojem so silou 80 W prináša reprosústava Trust GXT 635 Rumax Multiplatform RGB 2.1 Speaker Set. Dva reproduktory a subwoofer pre zdôraznenie nízkofrekvenčnej basovej linky plnohodnotne doplnia nielen stolový či prenosný počítač, ale aj televízor, set-top box, hernú konzolu, tablet alebo mobilný telefón. Širokému uplatneniu domáceho audia zodpovedajú príslušné porty na zadnej strane jedného z reproduktorov, kde je okrem iného vstup na USB kľúč, HDMI, 3,5 mm jack konektor a optický vstup. S väčšinou zariadení možno sústavu prepojiť aj bezdrôtovo cez Bluetooth. Doma si tak vytvoríte dokonale synchronizovaný systém prenosu zvuku pre realistické počúvanie hudby či filmu v každej miestnosti. Aj v tomto prípade oku neviditeľné zvukové vlny dopĺňa ambientné podsvietenie reproduktorov v RGB farebnosti.

Odporúčaná maloobchodná cena 119,99 eur.

Značky: