Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Vlajková limuzína  Lexus LS dostala nový tuningový balík. Pripravila ho japonská firma WALD International, ktorá sa zaoberá vývojom a výrobou tuningových súprav a diskov kolies pre automobily Lexus a Toyota.

Lexus LS, uvedený na trh koncom uplynulého roku, získal omnoho dynamickejší vzhľad vďaka štíhlej karosérii, ktorá viac pripomína športové kupé ako klasickú limuzínu.  Po prvýkrát v histórii modelu bol namiesto vidlicového motora V8 použitý motor  V6 s dvomi turbodúchadlami a hybridná verzia získala inovatívnu jednotku Multi Stage Hybrid System.

S cieľom ešte viac zdôrazniť dynamickú povahu nového modelu, vytvorila firma WALD tuningový balík  Executive Line, ktorý zahŕňa kryty karosérie s dodatočnými LED svetlami a chrómovými akcentmi.

Pre verziu F-SPORT navrhli kryty na bočné otvory pre nasávanie vzduchu a predný nárazník tak, aby predná časť auta pôsobila agresívnejšie. Pre štandardnú verziu je určený predný spojler namontovaný v spodnej časti pôvodného nárazníka.

Chrómové dekoratívne akcenty sú k dispozícii v svetlejších i tmavších odtieňoch podľa odtieňa chrómov rôznych variantov modelu Lexus LS.

 

 

 

Značky: