Najdrahšia verzia iPhone 15 stojí až niekoľkonásobok bežnej ceny.

Azda najviac rozoberanými smartfónmi na trhu sú aktuálne modely zo série iPhone 15. Nové modely od spoločnosti Apple priniesli medziročne viacero vylepšení a zároveň prinajmenšom zaujímavé ceny. Okrem klasickej štvorice smartfónov v sérii sa však samozrejme na trhu objavili aj niektoré špeciálne edície, medzi ktoré môžeme zaradiť napríklad aj špeciálnu krištáľovú verziu modelu iPhone 15 Pro (Max).

Na tú upozornil portál andro4all.com, pričom poukázal aj na skutočne vysokú cenu smartfónu. Nie každý si tak krištáľový iPhone 15 Pro bude môcť dovoliť a počet vyrobených kusov je navyše limitovaný.

iPhone 15 Pro (Max) v krištáľovej verzii zaujme na pohľad

Rôzne špeciálne edície smartfónov sú bezpochyby lákadlom nielen pre nadšencov do smartfónov. Model iPhone 15 Pro (Max) je pritom aktuálne vrcholným smartfónom spoločnosti a keďže očaril svojou konštrukciou aj v klasickej verzii, tak krištáľová verzia zaujme nielen jeho fanúšikov.

iPhone 15 Pro Swarovski edíciaZdroj: Caviar
iPhone 15 Pro s krištáľmi Swarovski

O úpravu do krištáľovej verzie sa postarala spoločnosť Caviar, ktorá stojí za viacerými luxusnými smartfónmi. V prípade modelu iPhone 15 Pro (Max) ide o konštrukciu, ktorá je na zadnej strane zo striebra a obsahuje taktiež až 570 krištáľov Swarovski. Už z tohto popisu je určite zrejmé, že si takýto smartfón nebude môcť dovoliť každý. A jeho cena? Je pochopiteľne vysoká.

Za takýto iPhone zaplatíte viac ako 10 000 eur

Už klasická verzia iPhone 15 Pro (Max) nie je vôbec lacnou záležitosťou. Ak by ste však chceli siahnuť po krištáľovej verzii smartfónu, tak by ste zaň zaplatili najmenej 16 770 amerických dolárov. V prepočte je táto suma na úrovni približne 15 770 eur, čo je skutočne veľa. Táto cena sa pritom spája „len“ s verziou iPhone 15 so 128 GB interným úložiskom.

Ak by ste však nad kúpou takéhoto smartfónu predsa len premýšľali, mali by ste sa poponáhľať. V predaji bude len 20 kusov takéhoto smartfónu, pôjde teda skutočne o unikát na trhu.

Zdroj: andro4all.com, caviar.global

Prečítajte si aj:

Značky:

Katarína Šimková

Katarína Šimková
Smartfóny, nositeľná elektronika či produkty inteligentnej domácnosti, zaujímam sa o všetko, čo i len okrajovo súvisí s technológiami.