Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Odpútajte sa s Lenovo Yoga™ Duet 7i a vyfarbite svoj svet pomocou pera Lenovo E-Color Pen9.

Pamätáte si, keď boli zariadenia navrhnuté tak, aby vykonávali iba jednu vec, na jednom mieste a pre jedného používateľa? To už viac neplatí. Náš svet sa rýchlo mení a s inteligentnejšou technológiou, ktorá prevláda v našich každodenných životoch, sa multitasking stáva bežnou normou. Vďaka forme zariadení „chyť a choď“, sú obrazovky naše záchranné laná, keď sme na cestách alebo keď sa presúvame z miestnosti do miestnosti v našich vlastných domácnostiach.

Zisťujeme, že práca na diaľku, online vzdelávanie a virtuálne spoločenské podujatia nemusia byť organizované z  konkrétneho miesta – stačí nám iba správna technológia. V dobe konektivity sa spoločnosť Lenovo zaviazala poskytovať ľuďom prístupné a viacúčelové technológie na všetkých miestach tak, aby mohli prosperovať.

Lenovo rozširuje svoju najnovšiu spotrebiteľskú zostavu uvedením odnímateľných zariadení so systémom Windows 10 a s podporou LTE – prenosného Lenovo Yoga Duet 7i1 s jeho nápaditým perom Lenovo E-Color PenLenovo IdeaPad™ Duet 3i1 s digitálnym perom, ktoré sú navrhnuté tak, aby všetkým pomohli nájsť smer vo svete plnom spojenia, čo z nich robí jasných víťazov pre študentov a multitaskerov.

Zažite, čo je nové vo výkone a prenosnosti s Lenovo zariadeniami pre spotrebiteľov, ktoré prichádzajú na náš trh.

Štýl, ktorý vyhovuje látke

Lenovo Yoga Duet 7i je prvotriedne prenosné zariadenie, ktoré zvládne veľa aj bez veľkej hmotnosti (váži 1,16 kg vrátane fóliového puzdra) a je to vôbec prvý počítač Yoga s odnímateľnou podsvietenou Bluetooth™ (5.0) klávesnicou, ktorá umožňuje voliteľný pracovný režim a s nastaviteľným stojanom pre ľahšie prezeranie a prepínanie do režimu kreslenia. Klávesnica je napojená priamo cez pogo pin (odpruženie), ako klasická odnímateľná klávesnica pomocou magnetu a vďaka Bluetooth ju môžete oddeliť a urobiť si vlastné pracovisko, napríklad s dvoma displejmi, klávesnicou a myškou.

A ak by odpojenie klávesnice a jednoduché písanie na klávesnici vo vašom lone len pár krokov od obrazovky nebolo dostatočne štýlové, zariadenie Yoga Duet 7i je kompatibilné s Intel® Wi-Fi 6 (Gig+)2 pre ultrarýchle pripojenie k dispozícii s voliteľným pokrytím3 LTE/4G, ktoré vám umožní zostať v kontakte takmer odkiaľkoľvek, a to aj vtedy, keď sa vaše pripojenie Wi-Fi tiahne cez celý dom.

Toto 2v1 zariadenie je navrhnuté na zefektívnenie vášho dňa a ponúka celý rad inteligentných funkcií, ako napríklad bezpečnejšie prihlasovanie tvárou prostredníctvom infračervenej (IR) kamery s Windows Hello, ktoré funguje 3x rýchlejšie ako prihlasovanie pomocou klasického hesla.5 Dômyselné funkcie na snímanie prítomnosti od Glance by Mirametrix® zasa pomáha chrániť vašu obrazovku pred ľuďmi, ktorí vám nazerajú cez plece a slúži aj na pozastavenie prehrávania videa, keď sa vzdialite a okrem toho môžete presunúť obsah z displeja na pripojený monitor iba otočením hlavy.6

Yoga Duet 7i, ktorá obsahuje procesor Intel Core™ i5 10. generácie s grafickým procesorom Intel Iris Plus® a systémom Windows 10, ponúka silnú kombináciu inteligentného výkonu, konektivity a ohromujúcej zábavy. Disponuje 13-palcovým, krištáľovo čistým IPS 2K dotykovým displejom s úzkymi rámikmi a 100 % sRGB pre oslnivú farebnú škálu pri 450 nitovom jase. Je k dispozícii v dvoch sofistikovaných odtieňoch vrátane Slate Grey a Orchid7 a s elegantným kovovým povrchom obalu ide o štýlové zariadenie, za ktorým sa určite obzriete.

Na jednoduché zaznamenávanie poznámok a pohodlnú kreatívnu činnosť stačí sklopiť nastaviteľný stojan do pohodlného uhla, aby ste mohli tvoriť náčrty a kresliť pomocou digitálneho pera8 alebo použite nové, voliteľné, nabíjateľné pero Lenovo E-Color Pen.9,10 Nové pero má vstavaný inteligentný senzor, ktorý vám umožní snímať farbu z manuálov alebo akýchkoľvek skutočných objektov jednoduchým dotykom na povrch objektu hrotom pera a zatlačením nadol. Použite akúkoľvek farbu na svoje kreácie v populárnych dizajnérskych aplikáciách, ako sú Adobe® Photoshop, Adobe InDesign a Adobe Illustrator.

Získajte čistejší zvuk s Dolby Audio™, úžasný zážitok zo sledovania s Dolby Vision™, veľa pamäte (až 16 GB DDR4 pamäte) a úložisko (až 1TB PCle SSD). Yoga Duet 7i ponúka až 10,8 hodín výdrže batérie11, ktorá je optimalizovaná pomocou umelej inteligencie v priemere až o 20 %12 predĺženie výdrže batérie, umožnením vyváženia prostredného nastavenia povoleného prostredníctvom našej exkluzívnej funkcie inteligentného chladenia Lenovo Q-Control.

Zariadenie je spárované so štýlovým 13-palcovým koženým puzdrom13 Lenovo pre notebook, ktoré chráni vaše zariadenie a príslušenstvo, ako je s elegantnou a všestrannou myšou Lenovo Yoga Mouse s laserovým prezentérom13 na jednoduchý dosah. Teraz ste pripravení na každý deň, nech vás čaká čokoľvek.

Prenosný a tak praktický

Nové multifunkčné zariadenie 2v1 s voliteľným pripojením LTE14 Lenovo IdeaPad Duet 3i si zaslúži ísť s vami kdekoľvek, aj na pobyt k bazénu. Vďaka ultraľahkej váhe iba 0,86 kg vrátane fóliového obalu je IdeaPad Duet 3i ideálny pre študentov a turistov, ktorí potrebujú plne funkčný počítač, ale chcú cestovať naľahko a bez toho, aby ich zariadenie bolo príliš ťažké.

Lenovo IdeaPad je počítač s odnímateľnou Bluetooth (5.0) klávesnicou a stolným stojanom s podporou pera Lenovo Digital Pen8 pre bezproblémové zapisovanie poznámok, a preto je kompatibilné so základnými školskými potrebami. IdeaPad Duet 3i je vybavený procesormi Intel Pentium® a integrovanou grafikou Intel, systémom Windows, kompatibilitou Wi-Fi a systémom Dolby Audio pre čistejší zvuk bez skreslenia.

Vďaka elegantnému kovovému stojanu a odnímateľnej klávesnici si môžete vybrať zo štyroch režimov používania – režim tabletu, notebooku, režim kreslenia a free režim (režim viacerých displejov s oddelenou klávesnicou) – aby ste stihli urobiť ešte viac práce v kratšom čase a mohli si sadnúť a relaxovať pri pozeraní videí na 10,3-palcovom Full HD IPS displeji s jasom 330 nitov bez toho, aby ste potrebovali hotspot z telefónu, keď prejdete na voliteľný LTE režim.14

IdeaPad Duet 3i je k dispozícií v štýlovom odtieni Graphite Grey a môžete sa spoľahnúť aj na inteligentnejšie funkcie, ktoré uľahčujú komunikáciu, napríklad digitálny asistent Cortana a duálne 360-stupňové mikrofóny slúžiace na komunikáciu bez použitia rúk a šikovný kryt na webovej kamere na ochranu súkromia a bezpečia pred nechcenými pozorovateľmi. IdeaPad Duet 3i predstavuje inteligentnú voľbu pre tých, ktorí sú na cestách, má dva porty typu USB-C pre zvýšenie prenosu dát15, veľkú pamäť (viac ako 8 GB) úložisko (viac ako 128G eMMC) a až 7-hodinovú výdrž batérie.16

Ceny a dostupnosť17

  • Lenovo Yoga Duet 7i (v Číne známe ako Yoga Duet 2020) vrátane fóliového puzdra s klávesnicou a aktívnym perom bude k dispozícii od júna 2020 s cenou od 1199 eur s DPH na stránke Lenovo.com a u vybraných maloobchodných predajcov.17
  • Lenovo IdeaPad Duet 3i vrátane fóliového puzdra s klávesnicou bude k dispozícii od augusta 2020 s cenou od 399 eur s DPH na stránke Lenovo.com a u vybraných maloobchodných predajcov.17

Fotografie a technické špecifikácie nájdete na Lenovo StoryHub.

Značky: