Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Blíži sa jarné upratovanie? Ešte účinnejšie a dôkladnejšie čistenie – to teraz umožňuje kefa UniversalBrush od spoločnosti Bosch. Akumulátorová čistiaca kefa s rotačnou hlavou a rôznymi nadstavcami odstraňuje odolné nečistoty aj z tých najťažšie prístupných miest a zároveň je šetrná k povrchom. Úporné ručné drhnutie je už minulosťou. Kuchyňa, kúpeľňa, gril, stoličky a ďalšie: Kefa UniversalBrush je šikovná pomocníčka v domácnosti – v interiéri i exteriéri – a vďaka nej sa povrchy opäť lesknú. Malé tornádo sa nezastaví, ani keď to už ostatní vzdali: Kefa UniversalBrush rotuje aj pri silnejšom tlaku, a umožňuje tak výkonné čistenie.

Rôzne nadstavce – nespočetné možnosti čistenia

Akumulátorová čistiaca kefa je vodotesná a je možné ju použiť s čistiacimi prostriedkami na čistenie za sucha i za mokra. Súčasťou balenia je päť kusov príslušenstva: tri nadstavce, ktoré je možné vymeniť pomocou jednoduchého zaskakovacieho systému – kefa, jemná kefa a držiak hubky – a tiež abrazívna odolná hubka a neabrazívna hubka z mikrovlákna. Kefa je vhodná na čistenie silno znečistených povrchov, ako sú dlaždice a škáry znečistené vodným kameňom, alebo na čistenie diskov automobilov. Malá jemná kefa uľahčuje odstraňovanie nečistôt z ťažko prístupných miest, ako sú rohy, okolie vodovodných kohútikov alebo okenné a dverové profily. Rôzne čistiace hubky je možné použiť s držiakom hubky a jednoducho ich upevniť pomocou suchého zipsu. Hnedá abrazívna odolná podložka spoľahlivo odstraňuje obzvlášť odolné usadeniny, napríklad pripálené na grilovacom rošte, v liatinovej panvici alebo v rúre – a bez námahy odstraňuje aj malé škvrny od hrdze.
S modrou hubkou z mikrovlákna vyčistíte nerezové hrnce, sklokeramickú dosku a drez vrátane armatúr rovnako rýchlo a šetrne ako sklenené dvere v sprche. K dispozícii je tiež zelená kuchynská hubka a biela melamínová hubka. Napríklad kuchynská hubka zbaví sklo rúry usadených nečistôt, zatiaľ čo melamínová hubka je správnou voľbou na citlivé povrchy, ako sú poťahy stoličiek alebo sedadlá v aute. Topánky, dvere a sklenené povrchy tiež vyčistí bez stôp. Po dokončení práce je možné kefu UniversalBrush jednoducho krátko očistiť pod tečúcou vodou. Nadstavce a hubky sú samozrejme opakovane použiteľné a je možné ich umývať v umývačke riadu do 50°C. A vďaka káblu micro USB je táto šikovná pomocníčka opäť rýchlo pripravená na použitie.

Ak chcete okná umyť rýchlo, bez vŕzgania a šmúh, môžete použiť GlassVac od spoločnosti Bosch. Akumulátorový čistič okien je obľúbeným pomocníkom v domácnosti vďaka svojej jedinečnej technológii stierania a kompaktnému dizajnu, ktorý umožňuje čistenie až po okraj.

UniversalBrush bude v predaji od mája 2021. Všetky uvedené ceny sú nezáväzné odporúčané ceny vrátane aktuálnej DPH.

 

Parametre prístrojaUniversalBrush
Napätie/kapacita akumulátora3,6 V lítium-ión/1,5 Ah integrovaný
Voľnobežné otáčky215 min-1
Ochrana IPIP X5 (ochrana proti striekajúcej vode zo všetkých smerov)
Rozmery (dĺžka × výška × šírka)140 x 100 x 45 mm
Hmotnosť bez nadstavcov330 g
Rozsah dodávky/odporúčaná maloobchodná cena vrátane DPHPrístroj s kefou, jemnou kefou, držiakom hubiek s uchytením na suchý zips a abrazívnou odolnou hubkou a neabrazívnou hubkou z mikrovlákna. 49,99 €

Dostupné príslušenstvo:
• Štetinová kefa: 9,99 €/kus
• Jemná kefa: 9,99 €/kus
• Držiak hubky: 9,99 €/kus
• Abrazívna odolná hubka: 9,99 €/3 kusy
• Neabrazívna hubka z mikrovlákna: 9,99 €/3 kusy
• Kuchynská abrazívna hubka: 9,99 €/3 kusy
• Melamínová čistiaca hubka: 9,99 €/3 kusy

Značky: