Po minulotýždňovom úniku informácií o celom pripravovanom produktovom rade Samsung Galaxy S23 tu máme prvé fotografie puzdier budúcich telefónov. Vďačíme za ne známemu leakerovi Ice universe.

Ide konkrétne o dva ochranné obaly na zadný kryt základného modelu Galaxy S23. Dá sa z nich zistiť, že umiestnenie hardvérových tlačidiel zostane rovnaké ako na Samsungu Galaxy S22, ale výčnelok okolo zadného fotoaparátu bude tenší, podobne ako u Galaxy Z Fold4. Zrejme ide o nový dizajnový prvok výrobcu, keďže podobný je aj na uniknutých renderoch pripravovaného modelu Galaxy A14.

Zdroj: Twitter.com/Ice universe

Konkrétnejších informácií o novom telefóne je zatiaľ málo. Základný Galaxy S23 by však mal mať zachovanú veľkosť displeja 6,1 palca a dôjde z miernej zmene rozmerov zo 146,3 x 70,8 x 7,6 mm na 146 x 70,6 x 7,6 mm. Procesorom by mal byť v závislosti od lokálneho trhu buď Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2, alebo Exynos 2300. Na Slovensku to prakticky naisto znamená druhú možnosť.

Potešujúcou správou je zvýšenie kapacity batérie z 3700 na 3900 mAh. Bohužiaľ, nabíjanie údajne zostane na úrovni 25 wattov, čo dnes už môžeme považovať za podpriemernú hodnotu.

Zdroj: Twitter.com

Prečítajte si tiež:

Branislav Caban

Branislav Caban
Okrem technologických tém sa snažím prinášať aj tie so spravodajským nádychom a rôzne zaujímavosti. Moja e-mailová adresa je bcaban@touchit.sk.