Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Gigabitové pripojenie na internet od UPC môžu odteraz využívať domácnosti v Prešove, Trnave, Banskej Bystrici, Leviciach, Sliači a ďalších mestách a obciach

Spoločnosť UPC BROADBAND SLOVAKIA ponúka oddnes internet s rýchlosťou 1 Gigabit za sekundu v ďalších slovenských mestách a obciach. Kozmickú rýchlosť internetu, ktorá prináša nové možnosti virtuálnej zábavy, môžu oddnes využívať aj domácnosti v Prešove, Trnave, Banskej Bystrici, Leviciach, Sliači, Veľkom Šariši, Haniske, Petrovanoch, Kendiciach a Ľuboticiach. S najrýchlejšou internetovou službou môžu využiť všetky výhody a prednosti gigabitového pripojenia, ktorého uvedenie je potvrdením technologickej vyspelosti internetu od spoločnosti UPC a jej neustáleho investovania do najmodernejšej širokopásmovej siete. Po tomto rozšírení je internet s rýchlosťou rýchlosť 1 Gb/s dostupný už pre 297 tisíc domácností, čo je takmer polovica z celkového počtu domácností s prípojkou od UPC.

Gigabitový internet od UPC bol doteraz dostupný v Bratislave, Pezinku a Svätom Jure, a po jeho sprístupnení v uvedených mestách a obciach bude v nadchádzajúcom období rozšírený aj do ďalších lokalít. Gigabitový internet  ponúka optimálne a ultrarýchle spojenie medzi širokopásmovou sieťou UPC a všetkými pripojenými zariadeniami v domácnosti zákazníka. Či už ide o notebooky, tablety, smartfóny, smart TV, herné zariadenia atď. Výsledkom je špičková konektivita a úžasný zážitok – či už pre zákazníkov, ktorí sledujú šport, sťahujú hudbu, hrajú online hry pre viacerých hráčov alebo robia online nákupy.

Letná kampaň s 1Gb/s Internetom

Gigabitový internet od UPC môžu noví aj súčasní zákazníci získať za zvýhodnenú cenu 20,9€ vrátane ceny za prenájom špičkového WiFi routra Giga-Connect Boxu na 6 mesiacov pri 2 ročnej viazanosti. Záujemcovia si ako alternatívu môžu vybrať tiež zvýhodnenie v podobe bezplatného zriadenia a aktivácie autorizovaným technikom. Gigabitový internet si môžu záujemcovia objednať na internetovej stránke spoločnosti UPC, cez zákaznícku Infolinku, alebo osobne na zákazníckych strediskách.

Internet od UPC – rýchlosti až 1 Gbb/s a Smart Wi-Fi

Spoločnosť UPC ponúka vysokorýchlostné, dátovo nelimitované optické internetové pripojenie určené pre všetky skupiny užívateľov, vrátane najnáročnejších užívateľov. Podľa meraní známej aplikácie Speedtest od spoločnosti Ookla, ako aj hernej online platformy Steam, je internet od UPC najrýchlejším fixným internetom na Slovensku. S priemernou nameranou rýchlosťou 113,17 Mb/s internet od UPC preskočil všetkých poskytovateľov internetu na slovenskom trhu. Svoju pozíciu lídra potvrdzuje UPC internet dlhodobo aj v meraniach platformy Steam, ktorá je jednou z najväčších svetových herných online platforiem. Najvyššiu priemernú rýchlosť sťahovania dát v službe Steam podľa ich vlastných meraní dosahujú práve zákazníci UPC. Vďaka vysokej rýchlosti pripojenia a super rýchlej WiFi si nekonečnú zábavu s UPC internetom môžu vychutnávať všetci členovia domácnosti, kedykoľvek a na všetkých pripojených zariadeniach, s excelentným pokrytím v každom kúte domova. V súčasnosti využíva internetové pripojenie od UPC takmer 147 000 domácností vo viac ako 70 mestách a obciach po celom Slovensku. V aktuálnej kampani môžu zákazníci získať UPC internet aj s viacerými bonusmi, o ktorých nájdu viac informácií na internetovej stránke www.upc.sk

Značky: