Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť UPC, vedúci káblový operátor na Slovensku, rozšírila programovú ponuku o štyri nové TV stanice.

Ide o filmovú stanicu FilmBox Arthouse HD, ďalej hudobnú 360 TuneBox HD a stanice zaoberajúce sa životným štýlom FashionBox HD a E! Entertainment HD. Všetky štyri nové stanice budú počas prvého mesiaca, od 16. januára do 16. februára, voľne dostupné všetkým TV zákazníkom bez ohľadu na predplatený balíček a na všetkých platformách, t.j. v ponuke digitálnej káblovej TV, Horizon Go aj Horizon TV. Operátor UPC po tomto rozšírení ponúka v televíznej ponuke spolu už takmer 190 staníc, z toho až 110 v HD kvalite.

Poslednú z menovaných staníc – E! Entertainment HD – nájdu zákazníci v ponuke balíčkov digitálnej káblovky Komfort a Komplet (kanálová pozícia 315), ako aj v ponuke mobilnej a Internetovej TV v balíčkoch Happy a Super.

Prvé tri menované stanice – FilmBox Arthouse HD, 360 TuneBox HD a FashionBox HD – budú v digitálnej káblovke súčasťou balíčkov FilmBox Premium HD a Komplet (kanálové pozície 409, 412 a 414), a v ponuke mobilnej aplikácie v balíčkoch Horizon FilmBox Premium a Super. 

E! ENTERTAINMENT HD: Neprehliadnuteľná destinácia pre to najnovšie z pop-kultúry, zábavy a životného štýlu. Fanúšikovia celebrít si pri jej sledovaní môžu užiť spravodajstvo z červeného koberca, reality show so známymi tvárami a dennú dávku najnovších správ zo sveta zábavy.

FILMBOX ARTHOUSE HD: Táto filmová stanica prináša filmové majstrovské diela a kultové filmy najznámejších režisérov, ktoré boli medzníkmi vo svetovej kinematografii, ale tiež ponúka filmy zo súčasných filmových festivalov.

360 TUNEBOX HD: Hudobní fanúšikovania vo vysielaní tejto stanice nájdu video klipy usporiadané podľa rôznych hudobných žánrov, kde nechýba ani prezentácia začínajúcich umelcov, živé vystúpenia či koncerty nezávislých umelcov.

FASHIONBOX HD: Prináša inšpiratívny, edukatívny a zábavný obsah o životnom štýle a nových módnych trendoch, umožňuje nahliadnuť do zákulisia módnych prehliadok a ponúka rozhovory s top dizajnérmi.

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.