Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Zákazníci spoločnosti UPC BROADBAND SLOVAKIA, najväčšieho káblového operátora na Slovensku, sa môžu tešiť na nové programy v televíznej ponuke.

Od 30. júna bude programová ponuka rozšírená hneď o 6 nových staníc, z toho 3 v HD kvalite. Ide o slovenskú stanicu JOJ Cinema SD a JOJ Cinema HD, českú kulinársku stanicu Mňam TV, ďalej Mňau TV, stanicu venovanú zvieratkám, Fashion TV HD, a Filmbox Premium HD. Kompletná ponuka digitálnej televízie od UPC po tomto obohatení presiahne počet 170 staníc, z ktorých je až 35 v HD kvalite.

Spoločnosť UPC týmto rozšírením programovej ponuky opätovne potvrdzuje svoje úsilie poskytovať žánrovo rozmanitú bohatú programovú ponuku, s prihliadnutím na požiadavky a predstavy zákazníkov. Okrem obohacovania ponuky o nové programy sa sústreďujeme taktiež na čo najvyšší podiel programov v HD rozlíšení, ktorých sú v súčasnosti už viac ako tri desiatky. Verím, že novo pridané programy spestria výber pre divákov televíznej zábavy, ktorú si môžu vychutnávať aj v HD kvalite,“ uviedol Martin Miller, poverený generálny riaditeľ spoločnosti UPC v Českej a Slovenskej republike.

Nové stanice v ponuke digitálnej a mobilnej televízie UPC

Stanica JOJ Cinema HD sa stanie súčasťou balíčka Digital Basic, ako i súčasťou ponuky mobilnej televízie Horizon Go, a jej vysielanie si zákazníci budú môcť pozrieť aj sedem dní dozadu v rámci služby TV Archív. Stanice Mňam TV, Mňau TV a Fashion TV rozšíria ponuku balíčka Digital Basic, kým stanica Filmbox Premium HD rozšíri ponuku rovnomenného prémiového balíčka, ktorý obsahuje celkovo až osem žánrovo rozdielnych staníc z rodiny Filmbox. Od 30. júna zároveň ponuku mobilnej televízie Horizon Go obohatí taktiež stanica Eurosrpot2 HD a z ponuky digitálnej televízie naopak vypadne Universal Channel, ktorý na Slovensku ukončil vysielanie.

O digitálnej televízii Horizon od UPC

Digitálna káblová televízia Horizon od UPC ponúka viac ako 170 programov všetkých žánrov, vrátane 35 staníc v HD kvalite. Okrem bohatej programovej ponuky a vysokej kvality obrazu a zvuku, diváci vysoko hodnotia najmä celý rad funkcií, ktoré zvyšujú užívateľský komfort a ponúkajú úplne nový zážitok zo sledovania televízie (napr. sedemdňový TV Archív, videotéka MyPrime s 2000 titulmi atď.). Výhody a prednosti Horizon TV umocňuje aj mobilná televízia Horizon Go, ktorá ponúka ďalšiu TV obrazovku nielen do domácnosti. S Horizon Go môžu zákazníci UPC sledovať viac ako 80 TV staníc, z toho 25 v HD kvalite, prostredníctvom internetového pripojenia kdekoľvek a odkiaľkoľvek na Slovensku, a to až na 3 zariadeniach súčasne (mobil, tablet, počítač). Horizon Go podporuje aj Chromecast a Airplay, vďaka čomu je živé vysielanie Horizon Go možné sledovať aj v Apple TV, Smart TV, či TV prijímačoch so zariadením Chromecast, ktoré umožňuje obsah vysielaný na mobile sledovať aj na televízore. Mobilnú televíziu Horizon Go získavajú všetci zákazníci digitálnej káblovej televízie UPC bezplatne.

Značky: