Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť Acer zvyšuje maximálny grafický výkon (MGP) na vybraných modeloch Predator a Nitro vybavených grafickým procesorom NVIDIA radu RTX 30. Vďaka tejto aktualizácii si zákazníci môžu vychutnať vyšší grafický výkon.

Noví zákazníci a existujúci používatelia mnohých modelov Predator a Nitro môžu teraz využívať zvýšenie výkonu. Spoločnosť Acer zvyšuje MGP na takmer všetkých zariadeniach a notebookoch radu Predator a Nitro, ktoré využívajú grafické procesory Nvidia RTX 30. Aktualizácia BIOS a vBIOS umožňuje zvýšiť MGP až o 30 W na kompatibilných zariadeniach Predator a až o 15 W na kompatibilných produktoch Nitro.

Spoločnosť Acer neustále inovuje a zlepšuje proces navrhovania, aby zákazníkom neustále poskytovala najlepší možný výkon a dlhú životnosť. „Našou požiadavkou na herný hardvér je ponúknuť rovnováhu medzi najlepším možným výkonom procesora a grafiky s čo najnižším objemom a vysokou odolnosťou. Tento neustály prístup k inováciám znamená, že výhody zvýšeného grafického výkonu môžeme sprostredkovať novým zákazníkom s najnovšími modelmi aj existujúcim používateľom s aktualizáciami BIOS,“ povedal Lubomír Perůtka, Product Business Unit Manager, Acer Česká republika.

Tí, ktorí si zakúpia najnovšie modely, budú automaticky využívať vyšší grafický výkon. V prípade existujúcich modelov sú aktualizácie k dispozícii na stiahnutie na servisnej webovej lokalite spoločnosti Acer www.acer.cz a na aktiváciu vyššieho výkonu MGP ich stačí nainštalovať.

Informácie o maximálnom grafickom výkone (MGP) nájdete v časti Grafika na webovej lokalite Acer.com v špecifikácii modelu.

Cena a dostupnosť

Celý rad herných produktov Acer Nitro a Predator je teraz dostupný v Českej republike. Presné špecifikácie, ceny a dostupnosť sa môžu líšiť v závislosti od krajiny predaja. Viac informácií nájdete na stránke www.acer.cz.