Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

  • Renault predstavuje siluetu úplne nového modelu Espace. Hrá sa so svetlom a tmou.
  • Bočný pohľad odhaľuje atletický dizajn s výraznými ramenami.
  • Kompaktný exteriér (4,72 m) nového modelu Espace ukrýva priestranný interiér, ktorý je širší ako jeho predchodca a prepraví až 7 cestujúcich.

Po tom ako Renault zverejnil názov „Espace“, teraz predstavuje dve siluety svojho budúceho 5- a 7-miestneho SUV. Kombinácia svetlej a tmavej farby naznačuje vonkajší dizajn úplne nového modelu Espace a jeho celkovú dĺžku.

Nový Espace ponúka atletický dizajn s výraznými ramenami. V bočnej časti sa sklenená plocha maximálne rozširuje smerom k zadnej časti, čo prispieva k štíhlemu vzhľadu a elegancii vozidla. Zadnú časť jasne zvýrazňuje spojler umiestnený v línii strechy.

Espace 6. generácie je verný súčasným trendom a vyznačuje sa proporciami, ktoré viac zodpovedajú požiadavkám meniaceho sa sveta. Je kompaktnejší o 14 cm, ale stále sa môže pochváliť šírkou interiéru 2,48 m (vrátane 3. radu); o niečo väčšou ako v súčasnej generácii. Niet pochýb o tom, že nový Espace má rovnako úspešnú genetiku ako jeho predchodcovia: ponúka pohodlnú jazdu na dlhé vzdialenosti až pre 7 cestujúcich.

Úplne nový Renault Espace bude mať svetovú premiéru začiatkom jari 2023.

Značky: