V relácii Teleráno na stanici Markíza sme sa rozhodli preveriť, čo všetko vydržia súčasné odolné mobilné telefóny. A veru nebrali sme si žiadne servítky, aj pred televíznymi kamerami a naživo sme pripravili test, kde sa nedá nič oklamať a ani opakovať. Všetko bolo vysielané naživo.

CatS50-2

Ako telefón sme vybral CAT S50, čo je najnovší smartfón od firmy Caterpillar. Obsahuje operačný systém Android 4.4, je to 4G telefón a ovládať ho môžete aj mokrými rukami. Má aj posilnený prenos zvuku, takže bude rozumieť aj v hlučnom prostredí. Je určený do drsného prostredia ako sú stavby, fabriky alebo lesné hospodárstvo. Podrobné technické údaje ako aj popis jeho vlastností spolu s našimi skúsenosťami sme už na našej stránke zverejnili. Pozrite si aj otváranie jeho škatule v našom redakčnom videu.

Práve pre tento telefón a jeho nasadenie potom má jeho odolnosť  kľúčový význam. A práve to sme chceli v našom teste overiť. Pozrite si jeho prvú časť.

Druhú časť nášho crash testu sme už zverejnili.

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.