Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Do dielne či do záhrady od náradia po príslušenstvo. Výkonné a vždy za najlepšiu cenu. Taká je privátna značka Lidla – PARKSIDE. Zaobstarajte si akékoľvek elektrické náradie a príslušenstvo k svojmu ďalšiemu projektu či k úprave a udržiavaniu si svojho okolia i príbytku. Práca vám tak pôjde oveľa rýchlejšie a ľahšie.

S výkonným sieťovým a akumulátorovým elektrickým náradím, ako sú priamočiare píly, vŕtacie skrutkovače alebo vysokotlakové čističe, ste dokonale vybavení. Technológia akumulátorov X20V a X12V pre vás zabezpečuje dlhotrvajúci výkon aj vďaka tomu, že disponuje kvalitným lítiovo-iónovým článkom, ktoré sú k vašej spokojnosti vybrané podľa najvyšších štandardov kvality. Navyše, s 3-ročnou zárukou.

Akumulátory PARKSIDE 20V/5 Ah sa vyznačujú aj kompatibilitou so všetkými náradiami série PARKSIDE X 20 v Team. Kvalita za tú najlepšiu cenu a k tomu široká škála možností, z ktorých si viete vybrať to pravé. Vďaka PARKSIDE nie je v domácnosti žiaden problém tabu. Napríklad na výkonné opracovávanie betónu, kameňa, kovu alebo dreva je najlepšia voľba PARKSIDE Vŕtacie a sekacie kladivo PBH 1050 C3. Okrem iného, má rýchloupínacie skľučovadlo na vrtáky s okrúhlou stopkou, ktoré viete ľahko nasadiť.

K jednoduchému upevňovaniu textílií, fólií, tapiet a podobných materiálov, ako aj pre kreatívnych ľudí, ktorí radi vymýšľajú s drevom, je skvelou pomôckou PARKSIDE Zošívačka. Náradie si pochvaľuje aj majster dielne TeWoo – Tomáš Bodnár: „Som príjemne prekvapený širokou škálou náradia, ktoré PARKSIDE ponúka. Každý kutil či domáci majster si pohodlne nájde, čo potrebuje a myslím, že v dielni, garáži či záhrade zariadenej naradím a príslušenstvom PARKSIDE nebude nič chýbať. Zopár pomocníkov tejto značky už v dielni mám a moje doterajšie skúsenosti len potvrdzujú, že to bola správna voľba. Výborný pomer ceny, funkčnosti, výkonu a hlavne odolnosti. Oceňujem aj pekný dizajn, najmä AKU produktov.“

PARKSIDE, Vŕtacie a sekacie kladivo, Lidl, 69,99 €

PARKSIDE, Akumulátor 20 V/4 Ah PAP 20 B3, Lidl, 29,99 €

PARKSIDE, Zošívačka, Lidl, 3,99 €

Značky: