Má podporu HDR10+ a vytvorí uhlopriečku až 130 palcov.

The Premiere sú laserové projektory s krátkou projekčnou vzdialenosťou, rozlíšením 4K a podporou HDR10+. Na Slovensku sú k dispozícii v modeloch LSP9T (technológia trojitého lasera) za 6 499 eur a LSP7T (technológia jedného lasera) za 3 499 eur.

Projektory The Premiere vytvoria vďaka laserovej technológii projekčnú plochu s uhlopriečkou až 130 palcov (320 cm) zo vzdialenosti necelých 24 cm. Ich výhodou je aj kompaktné telo, takže ich môžete pohodlne prenášať z miestnosti do miestnosti. Pre plnú funkčnosť vyžadujú iba pripojenie napájacieho kábla a bezdrôtové pripojenie do internetu.

Samsung The Premiere

Projektor The Premiere. Zdroj: Samsung

S operačným systémom Tizen a televíznymi tunermi

The Premiere LSP9T je prvý projektor s podporou HDR10+ a technológiou trojitého lasera. Ponúka kontrast s maximálnym jasom 2800 ANSI lúmenov a kontrastný pomer 2 000 000 : 1. The Premiere LSP7T je vybavený jednolaserovou technológiou. Oba projektory ponúkajú operačný systém Tizen s podporou viacerých aplikácií, ako je Netflix, Voyo, HBO GO, O2 TV, Skylink, Orange TV či Magio GO.

K dispozícii je aj pripojenie k mobilným zariadeniam pomocou technológie Tap View a mirroringu a televízne tunery. Reprodukciu zvuku zabezpečuje 44 otvorov na ľavej a pravej strane projektora, reproduktor je vybavený basovým wooferom a priestorovým zvukom Acoustic Beam.

Projektory sú už v predaji prostredníctvom e-shopu www.samsung.sk a u vybraných predajcov elektroniky.

Samsung The Premiere

Projektor The Premiere. Zdroj: Samsung

Zdroj: Samsung

Prečítajte si aj:

Smartfón vo veľkosti televízora? Áno, volá sa The Sero

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit