Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

FlixBus, európsky poskytovateľ mobility s najväčšou sieťou medzimestských autobusov už mal úspešné leto v roku 2017.

Nina Göbbels, tlačová hovorkyňa, FlixBus: „Toto leto sme zaznamenali dvojnásobný počet používateľov FlixBusu zo Slovenska a na Slovensku v porovnaní s letnými mesiacmi roku 2016. Okrem skutočne úspešných denných spojov do južného Chorvátska, ktoré spájajú Bratislavu s pobrežnými destináciami, ako Split, Zadar alebo Rovinj, medzi top destinácie z Bratislavy stále patria mestá ako Viedeň, Budapešť alebo Praha.“ Bratislava je pripojená na sieť od roku 2015 a vyvinula sa na významný uzol v európskej sieti FlixBusu. Bratislava je spojená so 16 krajinami v sieti FlixBusu.

3 mesiace po spustení: veľký dopyt po domácich spojoch na Slovensku

FlixBus spustil plnú domácu sieť na Slovensku tento apríl. Po troch mesiacoch prevádzky je FlixBus skutočne spokojný s dopytom po domácich spojoch. Nina Göbbels: „Od apríla sme na domácich spojoch na Slovensku zaznamenali nárast cestujúcich vo výške 200 %. Slovenskí zákazníci FlixBusu najčastejšie využívajú spoj z Košíc do Prešova.“ V roku 2017 sa zelený startup zameral na expanziu v strednej a východnej Európe. FlixBus začal nedávno ponúkať nové spoje do ukrajinských a poľských miest, Kyjev, Ľvov, Krakov alebo Katovice.

InterFlix lístok – špeciálna ponuka pre cestovanie po Európe

Zelené autobusy FlixBus spájajú Bratislavu už s vyše 400 destináciami v celej Európe. Aby FlixBus zjednodušil cestovanie po Európe, ponúka InterFlix listok, ktorý umožňuje zákazníkom cestovať do piatich miest v celej Európe za 99 €. Keďže lístok je platný tri mesiace, je veľmi výhodný pre cestovanie autobusom po Európe. Lístok možno kúpiť cez www.interflix.flixbus.com. Kódy poukážky InterFlix lístku možno využiť len na priame spoje a rezervovať ich možno na webovej stránke.

Prečítajte si aj:

VIDEO TOUCHIT: Najväčší európsky poskytovateľ autobusových liniek rozširuje svoje služby na Slovensku

Značky: