Dve tretiny slovenských firiem pravidelne skenujú dokumenty v rôznych fázach svojho pracovného procesu. Súčasne sa snažia šetriť čas i pracovné sily, hľadajú preto kompaktné zariadenie, ktoré je schopné sa im prispôsobiť.

Canon imageFORMULA DR-S150

Canon imageFORMULA DR-S150

Takéto zariadenia misia vedieť rýchlo naskenovať všetko od šesťdesiatstránkového balíka rôznych dokumentov z podateľne až po plastové kartičky, alebo dokonca pasy. Spoločnosť Canon na tento vývoj reaguje svojím sieťovým stolným skenerom imageFORMULA DR-S150, ktorý kombinuje kvalitné farebné skenovanie s možnosťami pripojenia prostredníctvom USB, cez rozhranie Ethernet či bezdrôtovo cez Wi-Fi bez nutnosti použitia počítača.

Výhodou širokej konektivity nového skenera imageFORMULA DR-S150 je možnosť umiestniť zariadenie ľubovoľne v kancelárii bez nutnosti riešiť existujúcu infraštruktúru IT siete. Kompaktné rozmery a pripojenie cez USB, prostredníctvom Ethernetu alebo Wi-Fi zabezpečí spoľahlivé skenovanie kdekoľvek.

Spoľahlivosť a flexibilita

Spoločnosť Canon s novým modelom stolného skenera imageFORMULA DR-S150 vsádza na spoľahlivosť. Jeho základom sú odolné podávacie a separačné valčeky schopné naskenovať naraz až šesťdesiat listov, ale aj plastové a embosované karty až do hrúbky 4 mm, alebo dokonca aj cestovné pasy.

O kvalitu vysokorýchlostného spracovania obrazu sa stará vstavaný procesor DR a aktívny režim na nastavenie prahových hodnôt (Threshold mode), ktorý pomáha spracovať informácie a zabezpečuje správne načítanie informácií. Výsledkom je možnosť plynulejšej práce bez zdržania, o čom svedčí výkon až 90 naskenovaných obrázkov za minútu.

Jednoduché použitie

Veľký farebný dotykový LCD displej zabezpečuje jednoduché ovládanie. Skener DR-S150 podporuje PUSH skenovanie, teda odosielanie dokumentov priamo na špecifické miesto v sieti, bez potreby pripojenia zariadenia k počítaču. Vďaka samostatnému tlačidlu na skenovanie úloh môže celý tím ľahko využívať prednastavené pracovné procesy na to, aby skener dokumenty rýchlo naskenoval a odosielal presne tam, kam ich potrebujete. To všetko navyše s optimalizovanou kvalitou obrazu a pripravené na okamžité spracovanie.

Výkonné spracovanie vďaka softvéru

imageFORMULA DR-S150 disponuje softvérom CaptureOnTouch Pro, ktorý ponúka inteligentné riešenia na skenovanie a ukladanie obrázkov a dokumentov. Vďaka podpore OCR a rozpoznaniu čiarových a 2D kódov je tu možnosť efektívnejšieho spracovania dokumentov od automatizovaného rozdelenia dávok cez pomenovanie dokumentov až po zisťovanie metadát na ich jednoduché začlenenie do pracovného procesu firmy.

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.