Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Giovani sú luxusné parfumované oleje na pranie inšpirované známymi svetovými značkami parfumov. Po ich použití sa vône svetových výrobcov parfumov šíria celou domácnosťou a dlho ostávajú aj na samotnej bielizni.

Pracie parfumy Giovani však okrem toho disponujú aj mnohými skvelými kvalitami a vlastnosťami, ktoré potešia aj prakticky založených ľudí.

Pracie parfumy namiesto klasickej aviváže

Pracie parfumy Giovani sa používajú namiesto klasickej aviváže. Nalejú sa do priečinka, do ktorého sa bežne aplikuje aviváž a dobrou správou pre používateľov sušičiek je aj to, že intenzívnu vôňu si tknaniny zachovávajú aj po vysušení v sušičke. Pracie parfumy sú vyvinuté v Európskej únii a pri výrobe sú použité tie najkvalitnejšie suroviny.

Ako používať pracie parfumyZdroj: giovani.sk

Ako používať pracie parfúmy Giovani

Pracie parfumy Giovani sú navrhnuté tak, že neškodia ľudskej pokožke, nezanechávajú na bielizni povlak, nefarbia pranú bielizeň a sú dobre rozpustné vo vode, vďaka čomu nezanechávajú ani nepríjemné povlaky na vnútorných častiach pračky.

Sú pracie parfumy vhodné na všetky druhy textílií?

Pracie parfumy Giovani sú vhodné na všetky druhy tkanín s výnimkou tých, pri ktorých ich výrobca výslovne uvádza, že neodporúča pranie týchto textílií s avivážou alebo parfumami. Pracie parfumy Giovani pritom bežne možno použiť aj na hodváb, kašmír či športové oblečenie.

Pracie parfumy GiovaniZdroj: giovani.sk
Pracie parfumy Giovani

Giovani – EXCLUSIVE GOLD

Mnohí z nás cítia, že zvieratá sú rovnocennou súčasťou života na tejto nádhernej planéte a snažia sa im život takým urobiť. Značka Giovani tiež patrí medzi výrobcov, ktorí netestujú pracie parfumy na zvieratách.

Značky: