Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť GFI Software, dodávateľ riešení bezpečnosti v podnikových sieťach, uviedla, že GFI Prime, nový vernostný program umožňujúci dlhodobým zákazníkom získať zadarmo ďalší produkt GFI Software, už od svojho predstavenia v septembri minulého roku využilo globálne viac ako 600 zákazníkov.

Cieľom programu je priniesť zákazníkom pridanú hodnotu k existujúcim riešeniam GFI Software tak, aby optimalizovali a zlepšili svoju bezpečnostnú infraštruktúru a dosiahli úspechy vo svojom podnikaní. GFI Prime ponúka zadarmo plne funkčný softvér, ktorý si zákazníci môžu stiahnuť a okamžite inštalovať. Program zahŕňa tieto riešenia:

  • GFI Archiver: archivačné riešenie na zlepšenie produktivity, správy a compliance
  • GFI EndPoint Security: Riadenie prístupu a zabezpečenie výmenných pamäťových médií
  • GFI EventsManager: analýza logov udalostí a aktívny monitoring sietí
  • GFI WebMonitor: zabezpečenie a riadenie podnikového webového prístupu

Inštaláciou nového riešenia zákazníci získajú softvér, ktorý dokonale dopĺňa ich už prevádzkovaný produkt. Napríklad ak má zákazník riešenie GFI MailEssentials určené na blokovanie spamov a ochranu pred malvérom v elektronickej pošte, nasadenie softvéru GFI Archiver mu umožní rozšíriť ochranu podnikovej komunikácie a posilniť obchodnú kontinuitu.

Výhody programu už využili mnohí českí a slovenskí zákazníci, ktorí prevádzkujú svoj produkt GFI viac ako jeden rok (t. j. na základe pravidelnej ročnej obnovy) alebo si kúpili nový produkt na viac ako jeden rok. Títo získali produkt zadarmo podľa svojho výberu, vrátane prístupu k jeho pravidelným aktualizáciám, novým verziám a školiacim materiálom.

„Každý deň vznikajú nové bezpečnostné riziká a situácie, ktoré sa môžu stať hrozbou pre našu počítačovú sieť a dáta,“ povedal Jiří Bašta, správca IT v spoločnosti KPB INTRA, s. r. o. Dlhodobo používame riešenie GFI MailEssentials od spoločnosti GFI Software, ktoré eliminuje množstvo nevyžiadanej a infikovanej e-mailovej komunikácie a s ktorým sme veľmi spokojní. Preto sme neváhali a využili sme ponuku získať zadarmo v rámci programu GFI Prime produkt GFI Archiver, ktorý nám umožní bezpečne archivovať e-mailovú komunikáciu v našej firme.“

Značky: