Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Ponorte sa do sledovania svojho obľúbeného filmu so skutočným priestorovým zvukom.

  • Vyskúšajte bezdrôtový dizajn, ktorý prináša zvuk kina bez zbytočných zložitostí
  • Úchvatný zvuk nebudú mať len filmy, model HT-S40R je stvorený aj pre hudbu

Spoločnosť Sony predstavuje nový výkonný zvukový systém HT-S40R, ktorý je ideálny pre vytvorenie zvuku ako v naozajstnom kine u vás doma. Model HT-S40R ponúka 600 W naozaj výkonného 5.1kanálového priestorového zvuku s bezdrôtovými zadnými reproduktormi, ktoré vdýchnu život každému filmu.

Ohromujúci zvuk

Pre fantastický zvukový zážitok prináša táto kombinácia soundbaru, subwoofera a bezdrôtových zadných reproduktorov dynamický zvuk, ktorý zaplní vašu izbu.

HT-S40R ponúkne celkový výkon 600 W, 5.1kanálový skutočný priestorový zvuk a technológiu Dolby Audio🄬. Prináša silný zvuk, ktorý vás vtiahne do stredu deja. Či už na jeden záťah sledujete nový seriál alebo osvedčený obľúbený program, budete počuť každučký detail, ktorý pomôže vdýchnuť život jednotlivým scénam.

Menej káblov a viac zvuku

S novým HT-S40R môžete ľubovoľne inštalovať systém domáceho kina s minimom káblov. K bezdrôtovému zosilňovaču, ktorý napája zadné reproduktory, nie sú potrebné žiadne káble medzi prednými a zadnými zdrojmi zvuku, ktoré by vám mohli prekážať. Stačí iba pripojiť zosilňovač do elektriny. Systém prináša zvuk ako z kina bez spleti káblov a zbytočných zložitostí.

Úžasný zvuk budú mať nielen filmy, pretože HT-S40R bol stvorený aj pre hudbu. Pomocou Bluetooth® môžete bezdrôtovo streamovať hudbu zo smartfónu alebo prehrávať zvuk cez zariadenie USB.

Vynikne v každej obývacej izbe

Pri tvorbe HT-S40R bol dizajn jedným z hlavných aspektov. Dizajn HT-S40R bol navrhnutý tak, aby vďaka tenkému kompaktnému soundbaru, nenápadnému subwooferu a bezdrôtovým zadným reproduktorom dokonale ladil s televízormi BRAVIA a doplnil vašu obývačku. Kompaktný soundbar a zadné reproduktory môžete navyše pripevniť na stenu tak, aby ladili s vašou miestnosťou a bezdrôtový zosilňovač môžete umiestniť kamkoľvek chcete – na plocho na policu stolíka alebo pripevniť na stenu.

Nastavenie počas niekoľkých sekúnd

HT-S40R je pripravený na spustenie ihneď po vybalení z krabice. Jednoducho pripojte soundbar k subwooferu a zadné reproduktory k bezdrôtovému zosilňovaču pomocou dodaných káblov a pripojte subwoofer k televízoru[1]. Potom sa posaďte, relaxujte a užívajte si 5.1 kanálov skutočného priestorového zvuku. K dispozícii je pripojenie HDMI ARC, optické a analógové vstupy.

Voliteľné nastavenie zvuku

Systém reproduktorov má 4 zvukové režimy: kino, hudba, štandardný a automatický zvuk, takže si môžete vybrať ten pravý zvuk pre všetko, čo sledujete alebo počúvate. Môžete si tiež podľa potreby zvoliť nočné alebo hlasové režimy a využiť ovládanie hlasitosti subwoofera pre jemné vyladenie zážitku zo sledovania.

Model HT-S40R sa bude predávať za cenu 369 EUR a bude k dispozícii od mája 2021.

Špecifikácie produktu nájdete na stránke: https://www.sony.sk/electronics/reproduktorove-panely/ht-s40r?clear=cache

Ďalšie novinky spoločnosti Sony nájdete na http://presscentre.sony.eu/

[1] Optický kábel je dodávaný s európskym alebo britským adaptérom v balení. HDMI sa predáva samostatne.

Značky: