Slušne vybavený telefón stojí v prepočte od 70 do 150 EUR.

Pepsi Phone je dostupný iba v Číne a pripomína konkurenčné modely, ako sú napríklad telefóny od Honoru alebo spoločnosti Oppo. V skutočnosti však ide o rebrandovaný Koobee H7, ktorý má vo výbave 5,5-palcový Full HD displej, 8-jadrový procesor MediaTek MT6592 s frekvenciou 1,7 GHz, 2 GB RAM a 16 GB úložisko.

Z ďalšej výbavy spomeňme hliníkovú konštrukciu, snímač odtlačkov prstov, 13MP zadný fotoaparát, sloty na 2 SIM karty, resp. microSD kartu a 3000 mAh batériu. Telefón má hrúbku 7,7 mm a váži 158 gramov. Základom je operačný systém Android 5.1 so špeciálnou témou spoločnosti Pepsi.

Telefón zatiaľ nie je vo voľnom predaji. Výrobca ho ponúka prostredníctvom lokálneho crowdfundingového portálu, pričom cena telefónu sa pohybuje v prepočte od 70 do 150 EUR. Kampaň trvá do 3. decembra a aby sa Pepsi Phone stal realitou, výrobca musí vyzbierať ešte viac ako polovicu z cieľovej sumy 440 tisíc EUR.

Pepsi nePepsi, nechali by ste sa zlákať atraktívnou cenou telefónu?

Zdroj: Engadget

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit