Huawei sa teší z dôležitého prírastku v jeho aplikačnom obchode.

Obchod AppGallery sa postupne rozširuje. Najnovším prírastkom je služba Revolut, ktorá patrí medzi najobľúbenejšie finančné služby na svete. Detailnejšie sme o nej písali pred pár rokmi v tomto článku. A hoci Revolut medzičasom dospel, gro služby sa nezmenilo.

Revolut si môžete najnovšie stiahnuť z obchodu AppGallery, TU. Prekvapilo nás však, že aplikácia nebola v dobe prípravy tohto článku k dispozícii pre používateľov zo Slovenska. Pri zobrazení stránky aplikácie v obchode sa objaví informácia o jej nedostupnosti v našom regióne.

Huawei nám potvrdil, že Revolut bude k dispozícii aj pre náš región – treba si však počkať pár dní. Ak sa vám nechce čakať, môžete si zmeniť región obchodu na Česko, kde je aplikácia dostupná už dnes. Huawei a Revolut pri príležitosti uvedenia aplikácie do obchodu AppGallery spustili promo akciu, v rámci ktorej môžete získať službu Revolut Premium na 2 mesiace zadarmo.

Pripomeňme, že v Huawei AppGallery sa aktuálne nachádzajú prakticky všetky slovenské bankové aplikácie s výnimkou 365.bank (tá je dostupná cez webovú rýchlu aplikáciu) a aj služba Curve, ktorá umožňuje bezkontaktné platenie Huawei telefónom.

Zdroj: AppGallery

Prečítajte si aj:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit