Ponúka viac ako 400 epizód.

Slovak Telekom a National Geographic uviedli na slovenský trh úplne novú videoknižnicu dokumentárnych seriálov National Geographic. Tá je od 9. augusta dostupná v rámci videotéky internetovej televíznej platformy Magio GO a digitálnej Magio televízie.

Nová videoknižnica National Geographic ponúka populárno-náučné seriály v celkovo 35 okruhoch zameraných na prírodu, vesmír, históriu, vedu, techniku, prírodné katastrofy a mnoho ďalších. Ponuka relácií na pozeranie bude každý mesiac aktualizovaná o ďalšiu sadu tém. Počas augusta sú k dispozícii epizódy s dôrazom na témy, ako je vesmír, technika, divoká príroda, história a spoločenské témy.

Medzi najlepšie hodnotené tituly patria Neobyčajná planéta (89% podľa ČSFD), Nehostinná planéta (92% podľa ČSFD), či Európa z výšky (86% podľa ČSFD). K dispozícii bude viac ako 400 rôznych epizód, ktoré nájdu postupne v sekcii Dokumenty National Geographic Videopožičovne.

Zoznam seriálov National Geographic vo Videopožičovni počas augusta:

Názov seriáluPočet epizód
Predátori12
Prírodné katastrofy8
Vesmír10
Zločin20
2. svetová vojna14
Mimozemšťania15
Nacisti17
Technika12

Zdroj: Telekom

Prečítajte si aj:

Značky:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit