Sony chce čo najviac uľahčiť prácu z domu. Preto predstavuje bezdrôtový reproduktor na krk – SRS-NB10. Reproduktor SRS-NB10 je navrhnutý tak, aby vám spočinul na ramenách a umožnil vám prijímať konferenčné hovory, počúvať hudbu, a to aj v pohybe a v pohodlí po celý deň.

Počujte všetko zreteľne

Pri práci z domu alebo z kancelárie sa často stretávame s rušivými vplyvmi, nepríjemným pocitom spojeným s dlhým a častým používaním slúchadiel alebo hlukom v pozadí, ktoré chceme pri virtuálnych stretnutiach eliminovať. Zariadenie SRS-NB10 bolo navrhnuté priamo pre online konferencie.

Reproduktor Sony SRS NB10 s umiestnením na krk. Zdroj: Sony

Reproduktor Sony SRS NB10 s umiestnením na krk. Zdroj: Sony

Model SRS-NB10 je vybavený širokopásmovým reproduktorom, ktorý smeruje nahor, takže zvuk cieli primárne k vašim ušiam. Pasívne žiariče zabudované v zadnej časti jednotky zosilňujú basy, aby bol zvuk dobre vyvážený. Aj pri nízkej hlasitosti budete počuť zreteľne, a to aj v prítomnosti ďalších osôb v miestnosti. Nemusíte sa obávať, že by ste rušili kolegov, spolubývajúcich alebo rodinu.

Nech sa okolo vás deje čokoľvek, váš hlas bude vždy jasne počuť vďaka technológii Precise Voice Pickup. Dva kvalitné smerové mikrofóny v kombinácii s pokročilým spracovaním zvukového signálu zabezpečia, že SRS-NB10 minimalizuje spätnú väzbu a ozvenu a súčasne reprodukuje čistú kvalitu hlasu osobe alebo ľuďom, s ktorými telefonujete.

Mikrofón môžete tiež ľahko ovládať počas konferenčných hovorov jednoduchým kliknutím na tlačidlo MIC Mute. Rovnako jednoduché je ovládanie hlasitosti. Príjemnú úroveň hlasitosti nastavíte jednoduchým stlačením tlačidiel hlasitosti na bočnej strane SRS-NB10. Prehrávanie hudby môžete spustiť alebo zastaviť stlačením tlačidla priamo na tele reproduktora.

Na prácu aj zábavu po celý deň

SRS-NB10 nie je určený iba na prácu. Bezdrôtový reproduktor na krk je ľahký a pohodlný, bezpečne drží na krku a jemne spočíva na ramenách, takže ho môžete nosiť aj po skončení práce. Flexibilný pásik na zadnej strane vám pomôže nájsť vhodnú pozíciu. Nebudete musieť nosiť slúchadlá v ušiach, takže sa môžete venovať rozhovoru a pritom mať prehľad o tom, čo sa deje okolo vás.

SRS-NB10 je pripravený zvládnuť celý deň pracovných hovorov, prehrávanie hudobných playlistov, televíznych programov a ďalších aktivít. S výdržou batérie až 20 hodín budete pripravení vyraziť do práce a pokračovať v nej bez ohľadu na to, ku koľkým virtuálnym stretnutiam sa budete musieť pripojiť. Ak sa reproduktor vybije, len 10 minút trvajúce nabíjanie vám poskytne energiu až na hodinu práce alebo zábavy navyše. Zariadenie SRS-NB10 je tiež kompatibilné s USB-C.

Reproduktor Sony SRS NB10 s umiestnením na krk. Zdroj: Sony

Reproduktor Sony SRS NB10 s umiestnením na krk. Zdroj: Sony

SRS-NB10 je tiež vybavený funkciou Multipoint Connection. Vďaka nej môžete pripojiť dve zariadenia súčasne, napríklad notebook a smartfón. Ak práve počúvate hudbu z telefónu a na notebooku potrebujete prijať pracovný hovor, stačí kliknutie na tlačidlo Play/Call na ľavej strane nákrčníka. Akonáhle hovor skončí, vrátite sa k počúvaniu playlistu bez nutnosti opätovného pripojenia.

Konštrukcia odolná proti striekajúcej vode vám umožní počúvať hudbu aj pri každodenných prácach, ako napríklad pri umývaní riadu. Reproduktor na krk poskytuje čistý a osobitý zvuk aj pri nízkej hlasitosti.

Dizajn

SRS-NB10 vám zabezpečí štýlový vzhľad aj pri videohovoroch. Má elegantný a jednoduchý dizajn s vysoko kvalitnou povrchovou úpravou. Látkou potiahnuté reproduktory dodávajú prémiový vzhľad a pôsobia dojmom vysokej kvality. Slúchadlá SRS-NB10 sa dodávajú v uhľovo šedej alebo bielej farbe.

Model SRS-NB10 bol navrhnutý aj s ohľadom na životné prostredie. Plasty tvoria menej ako 10% obalového materiálu modelu SRS-NB10.

Model SRS-NB10 bude v predaji od augusta 2021 za cenu približne 149 EUR.

Špecifikácie produktu 

 

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.