Unikátne bezdrôtové slúchadlá FreeBuds 3 teraz zakúpite aj v jedinečnej červenej farbe.

Opäť sa blíži sviatok zamilovaných a vy možno premýšľate, čím prekvapíte vašu nežnejšiu polovičku. Technologické hračky nemusia byť vždy vhodnou voľbou pre ženy, slúchadlá Huawei FreeBuds 3 sú však výnimkou. A to z dvoch dôvodov.

Prvým dôvodom je fakt, že bezdrôtové slúchadlá sú čoraz populárnejšie a takmer každý, kto ich nemá, by ich chcel. Je praktické zahodiť limity káblových slúchadiel a užívať si voľnosť, ktorú prinášajú bezdrôtové slúchadlá. Huawei FreeBuds 3 v tomto smere prinášajú viacero praktických vylepšení, tým sa venujeme nižšie.

Druhým dôvodom je farba slúchadiel. Decentná biela už nikoho neohúri, zmyselná červená však v prípade Huawei FreeBuds 3 upúta a vhodne ladí aj s kyticou valentínskych ruží. Môžete dať pokojne prednosť bielej alebo čiernej verzii, avšak červené FreeBuds 3 vyzerajú skvelo a unikátne.

Huawei FreeBuds 3 červené

Huawei FreeBuds 3 červené. Zdroj: Huawei

Nie je to však iba o farbe a bezdrôtovom pripojení. Huawei FreeBuds 3 sú prvé kôstkové slúchadlá, ktoré prinášajú funkciu aktívneho odhlučnenia zvuku. To znamená, že dokážu filtrovať okolitý hluk, ktorý vás inak vyrušuje pri cestovaní v autobuse, vo vlaku či v lietadle.

Odhlučnenie zvuku oceníte aj v kancelárii či kedykoľvek, keď potrebujete „vypnúť“ svet okolo vás. Túto funkciu si môžete podľa potreby aktivovať alebo deaktivovať a tiež nastaviť jej intenzitu, čo z hľadiska bezpečnosti oceníte napríklad pri behaní.

FreeBuds 3 sú neuveriteľne ľahké, jedno slúchadlo má hmotnosť iba 4,5 gramu. Pohodlne sa nosia v ušiach a zároveň pôsobia ako elegantný módny doplnok – v prípade červenej verzie to platí dvojnásobne. Ich tvar je pritom navrhnutý tak, že vám nevypadnú ani pri cvičení či behaní, čo sme otestovali aj my v redakcii.

Ďalšou praktickou vlastnosťou slúchadiel je možnosť využívať iba jedno slúchadlo samostatne. A je pritom jedno, či to bude ľavé alebo pravé slúchadlo. Zvuk ide do oboch slúchadiel samostatne, vďaka čomu je tiež zabezpečené nulové oneskorenie zvuku pri sledovaní videa – bežný problém väčšiny ostatných bezdrôtových slúchadiel tohto typu.

Huawei FreeBuds 3

Huawei FreeBuds 3. Zdroj: Huawei

Huawei FreeBuds 3 dokážu na jedno nabitie fungovať 4 hodiny, v kombinácii s nabíjacím puzdrom získate až 20 hodín prehrávania na jedno nabitie. Puzdro je možné nabiť cez USB-C alebo bezdrôtovo, takže aj v tomto smere prinášajú FreeBuds 3 najnovšiu technologickú výbavu. A nechýba ani rýchle nabíjanie.

Jednoducho, Huawei FreeBuds 3 sú špičkové bezdrôtové slúchadlá, ktoré skvelo vyzerajú, hrajú a využívajú najmodernejšie dostupné technológie. Ide o výborný darček nielen pre vašu nežnejšiu polovičku. Biele či čierne farebné prevedenie možno upúta aj vás.

Huawei FreeBuds 3 môžete vyhrať aj v našej valentínskej súťaži. Detailné informácie, ako sa do nej zapojiť, nájdete TU.

Článok vznikol v spolupráci s Huawei

Prečítajte si aj:

Valentínska súťaž: Vyhraj skvelé slúchadlá Huawei FreeBuds 3

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit