Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Veracomp Slovakia, distribútor IT produktov s prívlastkom VAD (distribútor s pridanou hodnotou) sa venuje aj vzdelávaniu svojich obchodných partnerov.

Od začiatku roka usporiadal už niekoľko úspešných seminárov z oblasti bezpečnosti IT a open source softvéru a tentoraz uverejnil nové termíny pre certifikované školenia Fortinet.

Fortinet ponúka širokú škálu technických školení, ktoré sú určené pre partnerov, ale i koncových užívateľov, ktorí si chcú prehĺbiť svoje technické znalosti v oblasti sieťovej bezpečnosti.

Absolvovaním všetkých školení máte možnosť získať najvyššiu certifikáciu Fortinet Network Security Expert (NSE8). Školenia sú rozdelené do nasledovných úrovní:

„Predtým bolo možné absolvovať tieto certifikované školenia najbližšie vo Viedni, kde bola cena omnoho vyššia, ďalšou možnosťou bola Praha, ktorá je pre našich partnerov pomerne ďaleko. Chceli sme nájsť zlatú strednú cestu a tým im vyhovieť, a preto sme otvorili termíny aj v Bratislave.“ dodáva Lukáš Zeman, Key Account Manager z Veracomp Slovakia s.r.o.

V apríli tohto roku Veracomp Slovakia s.r.o. otvoril hneď dva termíny školení Fortinet:

NSE4 – FortiGate – Multi Threat Security Systems I. – dvojdenný kurz

NSE4 – FortiGate – Multi Threat Security Systems II. – trojdenný kurz

Obe školenia sa konajú v Bratislave, v Aruba Business Centre na Galvaniho ulici 7/D. Registrácia je možná na webe distribútora Veracomp Slovakia s.r.o. a počet prihlásených je obmedzený.

Fortinet je líder na globálnom trhu sieťovej bezpečnosti. Veracomp je výhradný distribútor technológie Fortinet už viac ako deväť rokov. Okrem technológií z oblasti bezpečnosti IT zastrešuje Veracomp Slovakia s.r.o. aj ďalšie okruhy, ako sú siete a infraštruktúra, dátové centrá, mobilita a komunikácia a open source softvér.

Značky: