Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Od 15. augusta môžu zákazníci Magio Sat sledovať viac športu v HD kvalite.

Telekom nahradil SD verzie obľúbených športových kanálov Eurosport 1, Eurosport 2 a DIGI Sport 4 ich HD verziami, zaradenie do balíčkov zostalo nezmenené – program M pre kanály Eurosport a program L pre DIGI Sport 4. Všetci zákazníci Magio IPTV aj Magio Sat môžu navyše od 15. augusta sledovať mesiac zadarmo kanály Viasat Nature a AMC.

Dokumentárny kanál Viasat Nature zachytáva čarovné okamihy v prírode, zaujímavé miesta a neuveriteľnú faunu. Od 15. augusta do 15. septembra budú môcť diváci sledovať dokument Králové nebes o živote Orla skalného, alebo obľúbené dokumentárne seriály ako Super veterinári, ktorí zachraňujú zvieratá na svojej klinike, či seriál Draví!, ktorým sprevádza prírodovedec Steve Backshall.

TV kanál AMC je dostupný bezplatne od 15. augusta do 9. septembra. AMC je americký TV kanál, ktorý prináša filmy každého žánru a zároveň uvádza premiéry obľúbených seriálov v rovnakom čase ako majú premiéru v Amerike, a to už lokalizované do českého jazyka. V ponuke majú seriály ako Fargo, Mad man, Better call Saul či The night manager. Fanúšikovia seriálov sa môžu tešiť aj na očakávané premiérové pokračovanie seriálu Fear the Walking dead! (Živí mŕtvi!), ktorý sa bude vysielať od 22. augusta každý pondelok o 22:00.