Telekom v desiatom roku fungovania Magio televízie pokračuje v rozširovaní ponuky obsahu.

Po viacerých zmenách v rámci satelitnej televízie Magio Sat a mobilnej televízie Magio GO od štvrtka 31. augusta 2017 Telekom pridá množstvo nových TV kanálov aj do ponuky Magio televízie na pevnej sieti. Opäť sa môžu tešiť aj zákazníci satelitnej služby.

Športové kanály v HD pre všetkých

Pri siedmych programoch Digisport 1 až 5 a Sport 1 a Sport 2 Telekom na IPTV vymení ich SD verzie za HD. Všetci zákazníci, ktorí doteraz sledovali anglickú futbalovú Premier League, španielsku La Ligu, Ligu majstrov, zápasy bratislavského Slovana v KHL či Formulu 1 v SD kvalite budú mať možnosť vychutnať si tieto športy bez zmeny ceny vo vysokej  HD obrazovej i zvukovej kvalite. Táto zmena sa tak pozitívne dotkne zákazníkov s balíkmi M a L.

Všetky domáce spravodajské kanály v IPTV už len v HD

Telekom zároveň vymení SD verzie kanálov TA3 a ČT 24 za ich HD verzie, ktoré budú dostupné už v základe. Domáce spravodajské kanály tak diváci nájdu len v HD kvalite. Všetci zákazníci Magio televízie zároveň získajú aj spravodajskú stanicu CNN, ktorá pribudne do základu.

Deväť nových kanálov v XL balíku, rozšírenie Spravodajského balíčka

Zákazníkom Magio televízie na pevnej sieti s XL balíčkom Telekom pridáva viacero nových kanálov. Pre milovníkov vážnej hudby a jazzu sú to kanály Brava HD a Jazz HD, pre milovníkov cestovania a pestrého životného štýlu Travel XP, Mňam TV a Mňau TV.

Do ponuky balíčka XL Telekom zaradí aj filmový kanál Russian Kino vysielajúci to najlepšie z ruskej kinematografie. Pre deti Telekom pridáva dnes už legendárny a prestížny kanál plný skvelej animovanej produkcie Cartoon Network, ktorý v prvej fáze bude vysielať v anglickom jazyku, ale už počas septembra bude dostupná aj česká jazyková stopa.

Pre záujemcov o čerstvé spravodajské informácie pridávame Ukraine TV (XL a aj Spravodajský balík) a Euronews (XL a Spravodajský balíček).

Opätovné rozšírenie obsahu Magio Sat

Po nedávnom rozšírení HD obsahu Telekom ďalej obohacuje ponuku svojej satelitnej služby. Zákazníci s balíkom M a vyšším sa môžu tešiť na spravodajský kanál CNN. Zákazníci Magio TV L získajú trojicu kanálov CS Film CS Mini a CS Horor, diváci s balíkom XL aj detský kanál Cartoon Network.

Toto je 10 najviac požičiavaných titulov z Magio požičovne. Rebríčku dominuje Twilight, do TOP10 sa zmestil aj Kameňák

Šport v ponuke Magia bude už len v tej najvyššej kvalite, bez akýchkoľvek kompromisov a bez zvýšenia ceny. K tomu celosvetovo uznávaný detský kanál Cartoon Network, prestížna spravodajská CNN už do základnej ponuky, lokálne stanice TA3 a ČT24 už len v HD a viac ako 10 nových kanálov vrátane skvelého CS Film, CS Mini a CS Horor pre satelitných zákazníkov. To je náš príspevok do debaty o kvalite poskytovaných televíznych služieb ako aj do súboja o pozíciu trhového lídra v počte koncových televíznych zákazníkov,“ skonštatoval manažér vývoja televíznych služieb Telekomu Andrej Miklánek.

Na to, aby sa nové programy správne zobrazili, odporúča Telekom reštartovať Magio Box. V prípade, ak má zákazník na svojej Magio TV nastavené vlastné poradie TV kanálov, nové kanály nájde na konci vlastného zoznamu kanálov.

Ďalší HD obsah aj v Magio GO

Nový obsah nezískajú len zákazníci IPTV a satelitnej televízie. Pokračujú práce na nasadzovaní HD kanálov v rámci mobilnej televízie Magio GO, ktoré budú v najbližších týždňoch postupne pribúdať a ich počet sa dostane v krátkom čase na dvojciferné číslo. Aktuálne tak diváci môžu vo vysokom rozlíšení sledovať kanály Digi Sport 1, Jednotka, Dvojka, Joj a Markíza.

Zmeny nielen v Magiu: Nové kanály aj pre zákazníkov DIGI

Na viaceré novinky sa môžu tešiť aj zákazníci DIGI. Do základnej ponuky (balíček Štandard) pribudne CNN, do balíka Maxi potom trojica kanálov CS Film/Mini/Horor, ako aj detský kanál Cartoon Network.

Značky: