Presne mesiac pred Vianocami odštartoval Orange svoju vianočnú kampaň v hlavnej úlohe so známym Michalom Hudákom a roztomilou hviezdičkou Elou.

Vianočná kampaň prichádza s posolstvom, že tie najkrajšie vianočné prekvapenia vie vytvoriť iba rodina. A práve pre rodinu sú zamerané nedávno predstavené balíky Love s paušálom, internetom a televíziou. Zľavu na zariadenia do výšky až 540 eur však môžete získať nielen k balíkom služieb Love, ale aj pri aktivácii ktoréhokoľvek paušálu. 

Orange v rámci vianočnej akcie ponúka napr. televízor Samsung 40″ Ultra HD Smart TV, certifikovanú 4K UHD TV s technológiou PurColour, uhlopriečkou 101 cm, herným režimom a množstvom ďalších funkcií. Plná cena bez dotácie je 580 eur.

K dispozícii sú herné konzoly Microsoft Xbox One S a Sony Playstation PS4. Xbox One S s plnou podporou 4K videí z Blu-ray diskov, podporou streamovanie obsahu z Amazon Videa alebo obľúbeného Netflixu je dostupný v plnej cene bez dotácie za 280 eur. PlayStation 4 je v ponuke Orangeu v plnej cene bez dotácie za 360 eur. 

Hernú konzolu Xbox One S sme ocenili aj za jej multimediálne funkcie

Nechýbajú ani notebooky. Zákazníci Orangeu si môžu vybrať z trojice – kancelársky notebook Lenovo 110, vhodný na bežné využitie nielen v práci, ale aj v domácnosti (plná cena bez dotácie: 365 eur), multimediálny notebook Asus X541, ideálny na sledovanie filmov, počúvanie hudby a príležitostné hranie nenáročných hier (plná cena bez dotácie: 530 eur) alebo herný notebook Asus FX553, stvorený pre najnovšie herné tituly (plná cena bez dotácie: 1020 eur).

Ponuku zariadení kompletizujú inteligentné hodinky a športové náramky. V ponuke sú inteligentné hodinky Samsung Gear S3 Frontier (plná cena bez dotácie: 399 eur) a Huawei Watch 2 Sport (plná cena bez dotácie: 299 eur) a náramky Huawei Talkband B3 black (plná cena bez dotácie: 139 eur), Huawei Talkband B3 coffee leather (plná cena bez dotácie: 169 eur), Fitbit Charge 2 (plná cena bez dotácie: 159 eur) a Fitbit Alta HR Rose gold (plná cena bez dotácie: 169,95 eur). 

Samsung Gear S3 Frontier

Ako získať dotáciu?

Orange prizná dotáciu svojim zákazníkom na ktorékoľvek z týchto zariadení. V prípade vopred nakombinovaných balíkov Love môžete získať zľavu až v štvornásobnej výške mesačného poplatku za služby, na ktoré ste sa s balíkom a dodatočnými hlasovými paušálmi na 24 mesiacov zaviazali. Celková zľava pre jednu rodinu sa tak môže vyšplhať až na 540 eur. Orange v predvianočnom čase pripravil aj zvýhodnenú cenu hlasových paušálov Go Europe 32 €, ktoré si teraz môžete k balíkom Love dokúpiť za mesačný poplatok 20 eur (namiesto pôvodných 25 eur). Výška dotácie na zariadenia bude aj v takomto prípade priznaná v plnej výške 100 eur.

Navyše, prvých 1000 zákazníkov, ktorí si aktivujú balíky Love,  dostanú od Orangeu darčekové poukážky v celkovej hodnote 100 eur, ktoré môžu využiť na vianočné nákupy v predajniach Martinus, Panta Rhei a Billa. 

Zľavu na ktorékoľvek zariadenie z ponuky si môžu zákazníci uplatniť aj pri aktivácii hlasových paušálov Go Europe alebo dátových paušálov Go Data. V tomto prípade jej výška taktiež závisí od mesačného poplatku a násobí sa príslušným koeficientom, ktorý môže byť v štvornásobnej, päťnásobnej či šesťnásobnej výške mesačného paušálu. 

Výška mesačného paušáluKoeficient
1 € – 24,99 €4
25 € – 35 €5
35,01 € a viac6

Súťaže na Facebooku aj prekvapenie pre deti

Smart televíziu, smart hodinky, notebook a hernú konzolu môžete pred Vianocami vyhrať aj v súťažiach na Facebooku Orange Slovensko. Stačí sledovať spomínanú sociálnu sieť a správne si tipnúť, v ktorom zo zabalených darčekov sa zariadenia skrývajú. Štyria šťastlivci sa môžu tešiť z niektorej z technologických vychytávok. 

Pri aktivácii špeciálneho detského profilu Prima Kids na novej alebo existujúcej Prima karte dostanú zákazníci v predajni Orangeu 15-percentnú zľavu na CD, DVD a hry Spievankovo podľa svojho výberu. Prima Kids je prvá predplatená karta, s ktorou sa deti svojim rodičom vedia dovolať, aj keď sa im minie kredit. Jej súčasťou je tiež služba ESET Parental Control, vďaka ktorej majú rodičia prehľad, čo robí ich dieťa nielen v reálnom svete, ale aj v tom virtuálnom. 

Vianočnú nádielku Orangeu môžete vybaviť aj cez e-shop. V takomto prípade získate ešte darček navyše v podobe mesačnej porcie 1 GB dát po celý rok zadarmo, bezplatného doručenia tovaru a zľavy až 70 eur na nový telefón.

Prečítajte si aj:

VIDEO TOUCHIT: Orange prináša nové balíky Love. Obsahujú mobilný paušál a pevný internet s televíziou (doplnené)

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit