Doplnené 22. 11.: Existencia telefónu HTC 10 Evo je oficiálne potvrdená, môžete si pozrieť oficiálne produktové stránky.

Telefón ponúka 5,5-palcový QHD displej, procesor Snapdragon 810, 3 GB RAM a 32 GB úložisko. Fotoaparát má rozlíšenie 16 MPx, clonu f/2,0 a optickú stabilizáciu obrazu. Nechýba snímač odtlačkov prstov, batéria s kapacitou 3200 mAh a technológiou Quick Charge 2.0, odolnosť voči vode a prachu na úrovni IP57 a Android 7.0. Vo výbave nenájdete 3,5 mm jack, o nabíjanie sa stará USB-C port.

Detaily ohľadom ceny a dostupnosti pre Slovensko zatiaľ nepoznáme.

htc-10-evo-pdp-01-hero-grey_nowat

Pôvodný článok 14. 11.: Novinka od HTC sa dostane takmer do celého sveta.

HTC predstavilo svoj nový smartfón s názvom HTC Bolt. Zariadenie sa podobá na HTC 10 a ponúka slušné hardvérové špecifikácie. Nejde o high-end, avšak parametrami neurazí.

HTC Bolt bol pôvodne predstavený ako zariadenie, ktoré je exkluzívne pre amerického operátora Sprint. Aj kvôli tomu nebolo jasné, či bude v predaji na ostatných kontinentoch. Vývojár LlabTooFeR však tvrdí, že telefón sa dostane aj do Európy, Afriky a na Stredný východ. Na týchto trhoch sa však bude predávať pod názvom HTC 10 Evo.

 

Zdroj: Android Authority

Prečítajte si aj:

HTC chystá nový smartfón strednej triedy, už tento mesiac

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit