Nová forma elektronickej faktúry prehľadnejšie zobrazuje spotrebu.

Orange pred mesiacom prezradil, že pripravuje interaktívnu službu Digitálna faktúra, ktorá uľahčí porozumenie faktúre. Cieľom je, aby mal používateľ lepší prehľad, za čo platí a mal možnosť faktúru rýchlo a jednoducho zaplatiť – ak nemá inkaso, postačí napr. naskenovať QR kód pomocou aplikácie mobilného bankovníctva alebo priamo v telefóne zvoliť platbu kartou cez internet.

Orange Digitálna faktúra na počítači a v smartfóne. Dizajn je responzívny, služba má interaktívne prvky 

Výhodou služby je responzívny dizajn, Digitálnu Faktúru si môžete pozrieť na smartfóne, tablete či počítači. Takisto je možné klikať na interaktívne položky po jej otvorení a získať tak viac informácií o jednotlivých položkách. Každá faktúra bude mať charakter jednoduchej mikrostránky a zákazníci sa jednoduchšie dostanú do zákazníckej zóny aj k Orange výhodám. Zákazníkom príde linka na Digitálnu faktúru priamo do smartfónov prostredníctvom SMS správy.

Pilotnú prevádzku novej faktúry spúšťa operátor v týchto dňoch. Spolu so štandardnou elektronickou faktúrou v PDF formáte, ako ju zákazníci poznajú, im bude doručená aj nová Digitálna faktúra. V pilotnej prevádzke ju doručí niekoľkých tisícom vybraných zákazníkov. Tí budú mať nielen možnosť vyskúšať si ju, ale zároveň prostredníctvom dotazníka, na ktorý sa prekliknú priamo z faktúry, dať na ňu svoju spätnú väzbu. Tú Orange zohľadní vo finálnej verzie digitálnej faktúry, ktorá bude distribuovaná budúci mesiac.

Prečítajte si aj:

Orange pripravuje novú elektronickú faktúru. Digitálna Faktúra bude responzívna a interaktívna (doplnené)

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit