Ako sa vyrovná nový iPhone konkurencii?

YouTuber SuperSaf vytvoril 10-minútové video, ktoré podrobne porovnáva fotoaparáty v telefónoch iPhone 7 Plus a Samsung Galaxy Note 7. K dnešnému dňu ide o jedno z najdetailnejších porovnaní najlepších fotoaparátov v zariadeniach so systémom iOS a Android.

Hoci má video viac ako 10 minút, odporúčame si ho pozrieť celé. SuperSaf porovnáva prednú aj zadnú kameru, fotenie a zaznamenávanie videa, ako aj mikrofóny v zariadeniach.

A hoci by sa dalo čakať, že iPhone 7 Plus bude mať navrch – aj vďaka duálnemu fotoaparátu s teleobjektívom a teoreticky novším technológiám (Note 7 má rovnaký fotoaparát ako Galaxy S7 a S7 edge, ktoré sú na trhu už polroka), výsledky videa vás možnože prekvapia. Každému vyhovuje niečo iné, ale fotky iPhonu majú objektívne viac šumu v horších svetelných podmienkach ako tie, ktoré sú fotené Galaxy Note 7. Prekvapením môže byť aj porovnanie stabilizácie pri točení videa.

Prečítajte si aj:

iPhone 7: 11 vecí, ktoré nám Apple nepovedal

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit