Samsung spustil reklamnú webovú stránku.

Indonézska pobočka spoločnosti Samsung sprístupnila webovú stránku, ktorá promuje príchod novej vlajkovej lode. Pri tejto príležitosti vzniklo aj video, prezentujúce jej vybrané vlastnosti.

Hlavnou postavou videa je indonézska športovkyňa Dellie Threesyadinda, ktorá používa Samsung Galaxy S7 edge počas svojho každodenného tréningu. Nakoľko trénuje aj počas daždivých dní, oceňuje odolnosť smartfónu voči vode. Táto vlastnosť v modeloch radu S6 chýbala. Galaxy S7 je takisto možné ovládať mokrými rukami, s čím majú mnohé telefóny problém. Video zdôrazňuje aj ďalšie vlastnosti – kvalitný fotoaparát a rýchle bezdrôtové nabíjanie, čo sú funkcie, v ktorých dominoval už Samsung Galaxy S6, resp. S6 edge+.

Smartfón, ktorý Samsung zobrazuje vo videu, výrazne pripomína model Galaxy S6 edge+. Nie je to prekvapujúce, uniknuté fotografie S7-čky naznačujú podobný dizajn nových smartfónov s verziami S6 / S6 edge+. Kozmetické rozdiely sa však medzi jednotlivými modelmi nájdu.

Vo videu si takisto môžete všimnúť, že v Indonézii fotili s Galaxy S6 edge+ už v roku 2013 🙂  Jedným z rozdielov medzi S7 edge a S6 edge+ je inak spracovaný blesk fotoaparátu. Ten síce nie je vo videu zreteľne vidieť, avšak čierny model S6 edge+ má strieborný rámik na fotoaparáte aj blesku. Čierny S7 edge má tieto rámiky v čiernej farbe.

Prečítajte si tiež: 5 vecí, ktoré prinesie Samsung Galaxy S7

galaxy-s7-Edge_Farby_nowat

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit