Spoločnosť ESET predstavila svoj najnovší prírastok – Smart Security 2017 a Antivirus 2017. Objavila sa aj úplne nová verzia s označením ESET Smart Security Premium, ktorá v sebe okrem iného obsahuje aj správcu hesiel, zatiaľ však len pre počítače. Na tlačovej konferencii sa hovorilo aj tom, ako sa tento systém dostane časom do smartfónov.

Na tlačovej konferencii sme tak videli beta verziu tohto systému na smartfóne s operačným systémom Android.

esetpasswordmanagermbile

Boli tu zapamätané heslá z webových stránok, hier, prístupu na mobilné bankovníctvo a pod. Tieto heslá sú v zašifrovanej podobe uložené v privátnou cloude ESET a používateľovi sú prístupné cez ESET konto. Prístup je teda chránený Master heslom, ktoré je treba si pamätať. Prechod medzi zariadeniami však nespôsobé žiadny problém, stačí sa len prihlásiť pod ESET kontom z nového  zariadenia.

esetpasswordmanagermbile-2

 

Aplikácia pre mobilné zariadenia s Android OS a iOS sa objaví v príslušných aplikačných obchodoch po ich dokončení. Termín zatiaľ nie je presne známy.

Viac o ESET Smart Security 2017

VIDEO TOUCHIT: ESET ohlasuje novú verziu nástrojov SmartSecurity a Antivirus

Prepis z tlačovej konferencie z ohlásenia ESET Smart Security 2017

ESET Smart Security Premium 10 – oficiálne predstavenie na Slovensku

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.