Značka mobilných telefónov a príslušenstva Honor uvádza na slovenský trh vlajkovú loď honor 7. 5,2 „celokovový Honor 7 s 20 MPx fotoaparátom, inovovanou čítačkou odtlačkov prstov a podporou všetkých tuzemských LTE pásiem sa bude dať kúpiť za 369 EUR.

Telo Honor 7 je vyrobené z odolného kovu s tenkou keramickou vrstvou. Veľkosť prístroja s displejom s uhlopriečkou 5,2″ a špecifické umiestnenie ovládacích prvkov zaisťuje pohodlné ovládanie telefónu jednou rukou.

Honor7-3Bezrámčeková čítačka odtlačkov prstov umožňuje veľmi rýchlu 360 stupňovú autentifikáciu používateľa a vďaka špeciálnemu algoritmu tiež schopnosť „učenia sa“ počas používania pre ďalšie zvýšenie presnosti overenia.

 

Čítačka umožňuje okrem autentifikácie tiež priradenie gest, vďaka ktorým možno napríklad prijať hovor alebo zaobstarať fotografiu.

Honor7-5Smartphone Honor 7 je poháňaný 8-jadrovým procesorom HiSillicon Kirin 935. K vysokému výkonu ďalej dopomáha 3 GB operačná pamäť. Vnútorné úložisko poskytuje 16 GB kapacitu. Prístroj sa môže tiež pýšiť plnou podporou všetkých lokálnych LTE pásiem, vrátane 800 a 900 MHz.

Honor7-6Batéria s kapacitou 3100 mAh poskytuje dlhú výdrž na jedno nabitie a funkciu pre ultra rýchle nabíjanie. Vďaka možnosti reverzného nabíjania môže honor 7 poslúžiť ako zdroj napájania pre ostatné prístroje.

Honor7-4Jedným z hlavných lákadiel Honoru 7 je zadný fotoaparát s rozlíšením 20 MPx a množstvom kreatívnych fotografických funkcií. Snímač Sony IMX 230, vlastné PDAF technológie na rýchle ostrenie a svetelnosť f/2.0 umožňujú obstaranie ostrej fotografie aj v zlých svetelných podmienkach, a to už za 0,1 sekundy.

Honor7-2Predný širokouhlý 8 MPx fotoaparát so svetelnosťou f/2.4 dopĺňa zabudovaná prisvetľovacia dióda a množstvo kreatívnych funkcií pre automatické skrášlenie vzhľadu pleti, či pre panoramatické selfies.

Honor7-1

 

 

 

 

 

Značky: