Spoločnosť Lenovo zorganizovala na konci mája stretnutie so svojimi distribútormi a partnermi. Uskutočnilo sa v hoteli Kaskády a my sme tu boli prítomní od rána do večera. 

Odfotili sme si tak výstavku produktov, ktorá obsahovala Lenovo produkty z oblasti biznis notebookov, herných notebookov Legion, ďalej tabletov a tiež smartfónov. S predstaviteľmi spoločnosti Lenovo sme tiež nakrútili video.

Otvorenie tohto stretnutia mal na starosti Peter Oravec, ktorý hovoril o situácii vo firme a ukázal, aké sú podiely na trhu v jednotlivých oblastiach. Lenovo pritom šikovne využilo dedičstvo od IBM a dokázalo zachovať a ďalej rozšíriť vernosť zákazníkov napr. pri značke notebookov ThinkPad.

Prezentácia ďalej pokračovala hernými notebookmi Legion, od ktorej si Lenovo veľa sľubuje.

V nasledovnej časti sme videli novinky z oblasti tabletov ako je Yoga Tab 3 Plus ale aj hybridný tablet Yoga Book A12

V prípade smartfónov bola prezentácia zameraná na ľahko dostupnú sériu Lenovo Moto C v cene od 100 Eur. Na stretnutí tiež vystúpil zástupca spoločnosti Lexmark, keďže majiteľom firmy Lenovo a Lexmark je rovnaká finančná skupina. Videli sme, že tlačiarne Lexmark sú teraz za výnimočne výhodnú cenu a s garanciou kvality.

Stretnutie končilo ocenením najlepších partnerov

 

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.