Pozrite si široké portfólio modulov, ktoré budú dostupné pre smartfóny radu Moto Z.

Na výstave IFA 2016 sme videli telefóny Moto Z a novinku Moto Z Play, ako aj široké portfólio dostupných modulov, pomocou ktorých si môžete upraviť štýl smartfónu alebo rozšíriť jeho funkcie.

Lenovo Moto Z má hrúbku iba 5,19 mm, je to najtenší telefón na svete. Lenovo odstránilo z výbavy 3,5 mm jack, takže slúchadlá pripojíte pomocou USB-C portu alebo za použitia pribalenej redukcie. Telefón poháňa procesor Qualcomm Snapdragon 820 a 4 GB operačná pamäť. Obrazovka má uhlopriečku 5,5 palcov a rozlíšenie 2560 × 1440. Výrobca vylepšil fotoaparát, ktorý má 12 MPx a f/1.8.

Profesionálny foto-modul od spoločnosti Hasselblad ponúka 10-násobný optický zoom a vlastný blesk

Profesionálny foto-modul od spoločnosti Hasselblad ponúka 10-násobný optický zoom a vlastný blesk

Moto Z Play má 5,5-palcový Super AMOLED displej s rozlíšením Full HD. Výrobca použil procesor Snapdragon 625, vo výbave nájdete aj 3 GB RAM a 32 GB úložisko. Zabudovaný fotoaparát má parametre 16MP, f/2.0. Moto Z Play s cenovkou 499 eur poteší pomerom cena/výkon a takisto aj výdržou batérie. Jej kapacita je 3510 mAh.

Špecifikom oboch telefónov sú spomenuté moduly Moto Mods. V predaji bude JBL reproduktor, vreckový projektor aj profesionálny foto-modul Hasselblad s bleskom a 10-násobným optickým zoomom. V balení nájdete jeden zo štýlových krytov a zakúpiť si budete môcť aj modul s batériou či podporou bezdrôtového nabíjania. Pozrite si ich vo videu.

Prečítajte si aj:

IFA 2016: Modulárny telefón Moto Z prichádza v Play verzii a s voliteľným profesionálnym foto-modulom

Značky:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit