O telefóne Honor 8 Pro sme už informovali na našich stránkach. Na stretnutí novinárov zo združenia EISA v belgických Antverpách sme sa zúčastnili aj na prezentácii nového telefónu Honor 8 Pro. V našom videu vám ukážeme, ako sa dá využiť škatuľa z tohto telefónu na celkom kvalitné okuliare pre virtuálnu realitu. Video je v anglickom jazyku.

Pripomeňme, že základom tohto telefónu je 8-.jadrový procesor KIRIN 960 a je tu 6 GB pamäti RAM, Práve preto na tomto telefóne bežia veľmi plynulo aj náročné hry, čo sme si aj vyskúšali priamo na prezentácii. K tomu pripočítajte aj 4000 mAh batériu, displej s rozlíšením QuadHD a 64 GB pamäti. Tá sa dá ďalšej rozširovať pomocou microSD karty alebo môžete využiť dualSIM kartu. V zadnej časti sú dve kamery, každá s rozlíšením 12 MPix. Ide o kombináciu monochromatickej a farebnej kamery, nie je tu však použitá technológia Leica, ako je to v niektorých modeloch od firmy Huawei. Telefón Honor 8 Pro nemá odolnosť voči trvalému ponoreniu do vody. Zadná strana je vytvorená z 15 vrstiev a vytvára priestorový efekt. Cena tohto telefónu je 590 Eur.

Viac o telefóne Honor 8 Pro

Recenzia: Honor 8 Pro je super-šport medzi smartfónmi

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.