Telekomunikačný operátor O2 prináša znova pozitívne správy. Po novom mení svoj Strieborný paušál a táto zmena sa vám bude páčiť. Pozitívne zmeny sa pritom týkajú nielen nových, ale aj tých starších zákazníkov a v duchu idei Voľnosti od 1. septembra začínajú platiť nové pravidlá. Sprievodcom po podmorskom svete voľnosti bude ušatec Tóno, ku ktorému sa v reklamnom spote pripoja aj noví spoločníci krabi.

My sme sa o novom paušáli rozprávali s Igorom Tóthom z O2 Slovakia.

Za 20 Eur mesačne je teraz Strieborný O2 paušál nastavený tak, aby ste sa nemuseli obmedzovať. To znamená, že volať a SMSkovať budete úplne bez obmedzenia. A to nielen na území Slovenska ale aj vo všetkých krajinách, ktorých sa týka európska regulácia roamingu.

Ako je to s dátami? Tu síce existuje obmedzenie, ale nie je neúmerne prísne. Ak si budete uplatňovať bonus 96 Eur na nákup nového mobilu, potom je to 500 MB dát mesačne, pokiaľ si zoženiete nový telefón inak, potom to bude 1 GB dát mesačne. A s tým sa už dá celkom žiť pre väčšinu ľudí.

Pripomeňme, že Strieborný O2 paušál doteraz ponúkal 150 minút hovorov do všetkých sietí. Súčasní zákazníci O2, ktorí aktuálne nevyužívajú bonus na zariadenie, prejdú na aktuálne platné pravidlá úplne automaticky, nie je potrebná žiadna registrácia. Zo dňa na deň získajú neobmedzené volania.

Igor Tóth, riaditeľ marketingu O2 Slovakia

Pokiaľ využívate bonus na zariadenie u O2, budete môcť rozhodnúť, či prejdete na nové pravidlá s neobmedzenými minútami hovoru a dátami do 1 GB ale už bez bonusu na zariadenie alebo si zachováte bonus na zariadenie a ostanú vám v platnosti všetky pôvodné pravidlá Strieborného O2 paušálu (150 minút hovorov mesačne do všetkých sietí). Ešte pripomeňme, že výška bonusu bude 96 Eur, teda sa znižuje o 1 Euro z pôvodných 5 Eur na 4 Eurá.

Všetky zmeny budú platné od vášho nového fakturačného obdobia, pričom dostanete SMS, ktorá vás bude informovať o parametroch platných pre váš prípad.

Viac o tejto ponuke

O2 prináša neobmedzené volania za 20 eur

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.