Najnovší tablet sme si pozreli priamo počas jeho oficiálneho predstavenia.

Samsung na MWC predstavil tablet Samsung Galaxy Tab S3. Ide o Android tablet s 9,7-palcovým Super AMOLED displejom s rozlíšením 2048 × 1536. Poháňa ho procesor Snapdragon 820, 4 GB RAM a má 32 GB úložisko. Nechýba podpora microSD kariet.

Tablet má 6000 mAh batériu s podporou rýchleho nabíjania a operačný systém Android 7.0. Zariadenie je ideálne na multimediálnu zábavu, podporuje HDR video a kodek H.265. Na jedno nabitie dokáže prehrávať video počas 12 hodín a vo výbave nájdete 4 reproduktory, ktoré automaticky rotujú kvôli stereo efektu pri otočení tabletu.

Pre lepší zážitok z hrania nechýba aplikácia Game Launcher, ktorá obsahuje aj režim Nerušiť. Novinka zaujme aj minimalistickou hrúbkou 6 mm. Celkové rozmery sú 237 × 169 × 6 mm. Aj tento tablet podporuje dotykové pero a klávesnicu Pogo, ktorú nie je nutné párovať alebo samostatne dobíjať. Dotykové pero S Pen je priamo v balení, klávesnicu je potrebné v prípade záujmu dokúpiť.

Cenu a dostupnosť zatiaľ nepoznáme a tablet predstavujeme aj v našom redakčnom videu, ktoré sme spolu s Mišom natočili priamo počas jeho oficiálneho predstavenia:

Prečítajte si aj:

VIDEO TOUCHIT z MWC: Samsung predstavil tablety Galaxy Book a Galaxy Tab S3

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit