Podľa prieskumu spoločnosti Samsung najviac žiadanou funkciou na pračkách je možnosť neskoršieho dopĺňania prádla do procesu prania.

Sú to rôzne zabudnuté ponožky, spotené tričko člena rodiny, ktorý práve prišiel domov a pod. Nová pračka Samsung WW8500 AddWash, ktorá sa na slovenskom trhu trhu objaví vo februári, niečo takéto naozaj dokáže. A to ide o pračku s predným vkladaním prádla.

Samsung-WW8500-AddWash_nowat

Pračka Samsung WW8500 AddWash

Pračka sa ovláda sa cez aplikáciu, má pripojenie na Wi-Fi a používateľ si môže dokonca vybrať, do ktorej fázy v procese prania zabudnuté prádlo sa rozhodne pridať.

addwash-samsung_nowatNapr. sa rozhodne vyprať tričko v ruke, ale chce využiť len proces plákania a žmýkania v pračke – aj to sa dá. V aplikácii si vyberie, kedy sa mu to hodí a prádlo dopĺňa cez špeciálne dvierka na prednej strane pračky.

AddWashWW8500_nowatNa využitie tejto funkcie však nemusíte nevyhnutne použiť smartfón, dá sa to aj cez tlačidlo na ovládacom paneli na prednej strane pračky.

Práčka AddWash upúta pozornosť svojimi dominantnými kruhovými dvierkami Crystal blue Door, ktorých sklo je modré. Vďaka technológii SuperSpeed Cycle dokáže práčka pri bežnom naložení oprať špinavú bielizeň za menej ako hodinu, čo je rekordná hodnota.

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.