Satelitný prijímač VU+ ULTIMO 4K predstavuje aktuálnu vlajkovú loď od spoločnosti VU+. Okrem toho, že dokáže sprostredkovať obraz v 4K rozlíšení zo satelitných staníc, ktoré už takto vysielajú, dokáže toho podstatne viac. Veľmi dobre ho využijete aj s televízorom, ktorý ešte nie je 4K. 

Je totiž mimoriadne rýchly pri prepínaní kanálov, môžete do neho vložiť viacero dekódovacích kariet a naraz tak pomocou bohatej tunerovej výbavy prijímať viacero televíznych kanálov v HD rozlíšení. Tie je možné nahrávať na interný alebo externý disk či zobrazovať v PIP režime. Satelitný prijímač VU+ ULTIMO 4K má aj HDMI vstup a so svojou tunerovou výbavou sa môžeme v rámci domácej siete podeliť aj s iným prijímačom od firmy VU+ v domácnosti, vrátane toho najlacnejšieho. Ak máte dobrú domácu Wi-Fi sieť, dá sa to urobiť aj bezdrôtovo. Ak vám nebudú stačiť televízne kanály, pozrieť si môžete aj YouTube. Špecialitou je to, že farebný displej na prijímači môžete použiť aj ako malý televízor na sledovanie vysielania. Celkovo je to srdce digitálnej obývačky v modernom dome alebo byte.

Cena satelitného prijímača VU+ ULTIMO 4K je 549 Eur a predáva sa veľmi dobre.

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.