V piatok zorganizovala spoločnosť Lenovo v poradí druhé podujatie Legion Roadshow zamerané na herné notebooky a desktopy značky Legion. My sme boli priamo na tejto akcii a vychutnali sme atmosféru tohto podujatia, ktoré vrcholilo práve v Bratislave. Ešte predtým mal Legion zastávky v Košiciach a Žiline.

Produktový manažér pre Legion, Peter Oravec nám k tomuto podujatiu povedal: „Je veľmi dôležité dať ľuďom šancu vyskúšať si akú výpočtovú silu majú herné zariadenia Legion. Práve preto budeme aj naďalej organizovať Legion Roadshow, aby sme mohli predstaviť to najlepšie z našej ponuky. A vidíme, že ľudia majú o takýto typ prezentácie naozaj záujem. A je to tak v každom meste na Slovensku, ktoré sme navštívili, určite sa nechceme obmedzovať len na Bratislavu“.

Známa internetová celebrita Selassie porozprávala o tom, čo obnáša život slovenského youtubera, hovorilo sa o gamingu, ale hlavne o bezpečnosti v online svete. Prítomní mali jedinečnú šancu pýtať sa otázky či už o hrách alebo zariadeniach, zahrať si na profi herných mašinách proti profi hráčom z tímu eEriness, ktorí sa na workshope podelili o svoje hráčske tipy, či sa stretnúť s ďalšími zaujímavými gejmermi. Najlepší hráč sa môže kvalifikovať na Majstrovstvá Slovenska v elektronických hrách!

Galéria z podujatia: 

 

 

 

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.